Fiica regretatului Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual pe cântărețul care trebuia să-i fie tată!

Publicat: 29/04/2019 | 23:32

Este dezvăluirea care cutremură întreaga țară, făcută în emisiunea CANCAN.RO, de pe România TV. Fiica lui Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual pe interpretul Nicușor Iordan!  (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Nimeni altul decât cel care a fost desemnat prin testament să-i fie tutore Anei Maria Rosa Preda. Calvarul ar fi început la doar două luni după ce Aurelian Preda s-a stins din viață. Ana Maria a depus zilele trecute o plângere penală împotriva lui Iordan. Iată povestea tulburătoare trăită de Ana Maria Preda.

Ce s-a întâmplat după moartea îndrăgitului artist pare desprins din filme de groază. Ana Maria Rosa Preda nu este fiica biologică a lui Aurelian Preda. Aceasta a fost născută de nepoata artistului pe când avea doar 18 ani. Cântărețul s-a decis atunci s-o îngrijească și s-o iubească precum pe propria fiică. Ceea ce s-a și întâmplat. I-a dăruit tot ce a avut mai bun și a educat-o cu frica de Dumnezeu și cu dragoste pentru cântecul popular. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI AURELIAN PREDA, ÎNGENUNCHEATĂ DE DURERE DE SĂRBĂTORI)

Testamentul lui Aurelian Preda

Pe când Ana Maria avea doar câțiva ani, în viața lor a apărut cântărețul Nicușor Iordan. Acesta ieșise din grupul Teleorman, condus atunci de maestrul Liviu Vasilică, și ar fi fost ajutat de Aurelian Preda să-și continue cariera muzicală. Aurelian Preda l-ar fi susținut din toate punctele de vedere pe Nicușor Iordan. Ba chiar l-ar fi primit să locuiască în aceeași casă. Lucruri mărturisite chiar de proprietară, una dintre cele mai bune prietene ale lui Aurelian Preda.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Mama Anei Maria își refăcuse viața în Italia. Nu și-a abandonat niciodată copilul și a ajutat-o ca pe propria fiică. (VEZI AICI: MESAJUL FIICEI, LA DOI ANI DE LA MOARTEA LUI AURELIAN PREDA: ”DACĂ AI ȘTI…”)

Cumplita boală de care a suferit Aurelian Preda l-a răpus pe un pat de spital din Viena. Atunci, Ana Maria Rosa Preda avea 16 ani. Cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață, artistul a lăsat un testament filmat în care i-o încredința pe Ana Maria lui Nicușor Iordan.

Mai mult decât un confident

Și asta nu e tot, într-un documentar realizat recent despre viața artistului Aurelian Preda, Nicușor susține că era mai mult decât un confident pentru Ana Maria. Lucruri negate vehement de mama ei. (CITEȘTE ȘI: NICUȘOR IORDAN, „TATĂL ADOPTIV” AL FIICEI LUI AURELIAN PREDA, ÎN DOLIU: „NE-A ADUS MULTĂ TRISTEȚE ÎN SÂNUL FAMILIEI!”)

În același documentar despre viața artistului, realizat de Etno TV, cel care susține că i-a fost confident lui Aurelian Preda și i-a fost alături artistului în ultimele clipe de viață, petrecute pe patul de spital din Viena, pare că știe mult mai multe lucruri despre Nicușor. Amănunte ce vor fi difuzate în partea a doua a documentarului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...