Nicușor Iordan, „tatăl adoptiv” al fiicei lui Aurelian Preda, în doliu: „Ne-a adus multă tristețe în sânul familiei!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 22/03/2018 | 14:40

Nicușor Iordan, tânărul în grija căreia a rămas fiica lui Aurelian Preda, trece prin momente cumplite. Bărbatul este în doliu. Cunoscutul artist este devastat de durere. Nicușor și-a pierdut bunica. Tânărul a făcut tristul anunț pe pagina sa de Facebook.

Cântărețul de muzică populară trece printr-o perioadă dificilă. Bunica lui Nicușor Iordan s-a stins din viață. Artistul a postat câteva fotografii de colecție și un mesaj sfâșietor.

„Ziua de azi ne-a adus multă tristețe în sânul familiei noastre. S-a mutat la Ceruri şi cea dea doua bunică, bunica Garoafa! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace mamaie!”, a scris Nicușor Iordan.

Ana-maria Rosa a rămas în grija lui

Ana-Maria Rosa a rămas în grija artistului. El și regretatul interpret Aurelian Preda au fost buni prieteni. Nicușor Iordan se ocupă ca Ana-Maria să învețe bine la liceu. De asemenea, el o ajută să-și continue cariera muzicală. Relația lor este una specială., spun ei. Tânăra îl consideră ca pe un al doilea tată. În urmă cu ceva timp, chiar adolescenta spunea: „Nicușor este ca un al doilea tată. Bineînțeles că nimeni n-o să-l poată înlocui pe tatăl meu, însă el este într-adevăr ca un al doilea tată. Nu am decât să-i aduc mulțumiri di suflet.”

În decembrie, de ziua lui, Ana-Maria Rosa i-a transmis un mesaj emoționant.

 

„La mulți ani, suflet special! Îți doresc tot binele din lume. Multă sănătate și să ai parte doar de fericire! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut și faci pentru mine. Deși astăzi îți este greu pentru că nu este tati lângă noi, știu că ne veghează de acolo de Sus și că ne va ține mereu împreună! Te iubesc și să ai parte de multe bucurii sufletești! La mulți ani!”, i-a transmis adolescenta artistului. 

Citește și...