Fiica lui Aurelian Preda, îngenuncheată de durere de sărbători: ”Tati, tu ești îngerul meu păzitor”

Publicat: 25/12/2018 | 10:04

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea artistului de muzică populară Aurelian Preda, însă fiica acestuia nu își poate reveni. Sărbătorile fără tatăl ei sunt cele mai dureroase momente! 

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, petrece încă un Crăciun fără tatăl ei. Tânăra artistă a publicat un mesaj dureros, în care îi transmite un mesaj tatălui ei.

Anamaria Rosa Preda spune că îi e tare greu fără tatăl ei. Din păcate, acesta s-a stins din viață în urmă cu aproape doi ani, atunci când a lăsat un gol imens în sufletul ei. A învățat să fie puternică și să se gândească la faptul că tatăl ei e tot timpul lângă ea, de acolo din cer.

Tati, tu ești îngerul meu păzitor și știu că pentru tine Crăciunul era cea mai importantă sărbătoare! Crăciun fericit, acolo unde ești, printre îngeri! Ești și vei rămâne în sufletul și mintea mea în fiecare moment! Te iubesc și știu că vrei să mă vezi zâmbind deși îmi este foarte greu pentru că mi-aș fi dorit să fii lângă mine, pentru că nimeni nu-mi alină dorul de tine chiar dacă acum sunt lângă familia mea, și nu lânga cine te asteptai candva sa fiu… pentru că oamenii vin și pleacă!
Sărbători frumoase, dragilor! Să aveți parte de un Crăciun binecuvântat cu bucurii, sănătate, liniște și pace interioară! Vă mulțumesc că-mi sunteți alături! Vă iubesc!❤„, a scris Anamaria Rosa Preda.

Citește și...