Mesajul fiicei, la doi ani de la moartea lui Aurelian Preda: ”Dacă ai ști…”

Publicat: 27/11/2018 | 18:14

Ceva mai bine de doi ani au trecut de când cântărețul de muzică populară, Aurelian Preda, s-a stins, dar fiica acestuia nu-și revine din șoc. Anamaria Rosa Preda a postat, recent, un mesaj trist pe contul de socializare.

CITEȘTE ȘI: BAC 2018! CE NOTE A OBȚINUT FIICA LUI AURELIAN PREDA, ANAMARIA ROSA

„Doi ani şi două luni plin de durere, tristeţe şi speranţă că ai să te întorci cândva.. Doi ani şi două luni de când tu, tati meu nu mai eşti lângă mine… Pf, dacă ai şti cât de greu este fără tine. Atâtea promisiuni şi încurajări că totul va fi bine. Nu e nimic bine, şi nici nu va fi prea curând însă credinţa în Dumnezeu şi iubirea mea pentru tine tată e mult prea mare ca să mă las batută în ceea ce îmi doresc să fac! Atâtea promisiuni, atâtea vorbe şi încurajări… nimic din acestea nu se compară cu ale tale. Tu erai sincer. De la tine am învăţat să fiu dreaptă, sinceră şi mai ales, să fiu o luptătoare… însă dintre toţi tu mă cunoşti cel mai bine. Te iubesc şi te aştept acasă pentru că nimeni nu îţi poate lua locul… Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blând!”, a scris Anamaria Rosa Preda pe contul de socializare.

CITEȘTE ȘI: NICUȘOR IORDAN, „TATĂL ADOPTIV” AL FIICEI LUI AURELIAN PREDA, ÎN DOLIU: „NE-A ADUS MULTĂ TRISTEȚE ÎN SÂNUL FAMILIEI!”

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani. Interpretul de muzică populară suferea de mai mulți ani de cancer, iar în urmă cu doi ani a murit la o clinică din Austria, unde era internat.

Citește și...