Bac 2018! Ce note a obținut fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa

Autor: Anca Toma
Publicat: 04/07/2018 | 11:00

Anamaria Rosa Preda s-a pregătit intens pentru examenul maturității, iar rezultatele pe care le-a obșinut sunt răsplata pentru munca ei. Tânăra a fost extrem de emoționată, vrea să urmeaze cursurile la Conservator, dar îşi doreşte şi alte studii în paralel. Adolescenta calcă pe urmele tatălui său şi cu siguranţă vrea să îl facă mândru tot timpul, motiv pentru care va studia muzica. 

Anamaria Rosa a obținut la limba și literatura română nota 8.7, la istorie – 7,1, iar la geografie -8,8. Media generală este de 8,2.

Astăzi, 4 iulie, au fost afişate primele rezultate la BAC 2018. Vezi notele pe județe AICI.

„A fost frumos (n.r. balul de absolvire). Momente de neuitat şi acum urmează BAC-ul apoi majoratul şi admiterea la facultate. Pe lângă Conservator pentru care mă pregătesc, încă sunt indecisă între Comunicare şi Relaţii Publice, Ştiinte ale educaţiei si psihologie, Relaţii internaţionale sau Business şi Turism. Mai am puţin timp să mă gândesc!”, spunea Anamaria Rosa Preda pentru spynews.ro, înainte de a susține bacalaureatul.

Mesaj sfâşietor la un an de la moartea artistului: „Mi-e dor de tăticul meu!”

Pentru Anamaria Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, a fost un an extrem de greu. Drama pe care a trăit-o odată cu moartea fulgerătoare a artistului, care s-a stins din viaţă la numai 46 de ani, nu o va uita niciodată. Anamaria Rosa suferă şi acum după tatăl ei, deşi este sigură că el o veghează. Adolescenta are acum 18 ani şi şi-ar fi dorit ca tatăl ei să o vadă la vârsta majoratului. Era foarte apropiată de tatăl ei, mergea cu el la emisiuni tv şi cânta alături de el.

Îndurerată, adolescenta i-a dedicat şi un mesaj lui Aurelian Preda, pe care l-a postat pe reţeaua de socializare Facebook. „Astăzi este despre el, despre tatăl meu drag şi scump… astăzi s-a împlinit un an de zile de când tatăl meu a trecut la Ceruri. Este o zi foarte grea pentru mine aşa cum toate zilele de când el s-a dus la Doamne Doamne au fost la fel de grele… Îmi este atât de dor de tăticul meu, de mângâierea lui, de vocea lui caldă, de privirea lui, de chipul blând, de sfaturile şi poveţele lui. Am ales că astăzi să merg la Mănăstirea Dervent, să mă reculeg, să stau de vorba cu tati aşa cum o făceam cândva, să aprind o lumânare pentru sufletul lui minunat şi să mă rog.

Deşi sunt sigură că mă veghează de acolo de Sus îmi este imposibil să cred că nu mai este lângă mine fizic…parcă îl simt lângă mine, parcă îi simt sufletul fericit şi liniştit acum, lângă mine, parcă îl aud cum mă strigă…Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu drag! Tati, te-am preţuit şi te-am respectat mereu şi o voi face toată viaţă şi o fac şi acum… îmi este foarte dor de ţine. Te iubesc, tati al meu cu suflet bun!”, a scris Anamaria Rosa.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020