Avem cele mai noi filmări cu Andreea Bălan

Publicat: 29/04/2019 | 23:36

A trăit o adevărată minune! După ce a fost la un pas de moarte, în viața Andreei Bălan se întâmplă minuni în fiecare zi. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Andreea, soțul ei George, Ela și Clara au pregătit masa de Paște ca în familie. Înainte de asta, vedeta s-a lăsat vopsită, asemeni ouălor de Paște, de fiica ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă totul, de-a fir a păr!

E sărbătoare mare în casa Andreei Bălan, acolo unde cele două fetițe par să fi pus stăpânire pe tot. Înainte de a ajunge în bucătărie să prepare bucatele de Paște, cântăreața s-a lăsat încondeiată mai ceva ca ouăle. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU! CUM S-AU CUNOSCUT ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA)

”Acum mă dai cu roșu? Roooșuuuu? E roșu! Eu zic ca nu m-ai dat suficient. Vai de mine, superb, ești cea mai bună machieuză, e perfect, dar cu mai multă pasiune. Așa! Săraca, Clarita, nu mai poate”, s-a amuzat Andreea, în platoul emisiuni CANCAN.RO, de la România TV. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Altfel stau, însă, treburile în bucătărie. George Burcea nu-i doar actor, ci și un bucătar desăvârșit. Pentru masa de Paște, le-a pregătit fetelor plăcintă cu dovleac, ciorbă rădăuțeană și pâine de casă. (NU RATA: CUM A PORECLIT-O GEORGE BURCEA PE ANDREEA BĂLAN DUPĂ CE A FĂCUT STOP-CARDIAC PE PATUL DE SPITAL)

George e, cu siguranță, un tătic model, cu o mână gătește, cu cealaltă este pe micuță.

Andreea Bălan: ”A fost încercarea vieții mele!”

Andreea Bălan a vorbit despre problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, când a fost la un pas de moarte, imediat ce a născut. Mai mult, ea a suferit trei operații în câteva săptămâni. (VEZI AICI: CE ABDOMEN ARE ANDREEA BĂLAN LA NICI DOUĂ LUNI DE CÂND A NĂSCUT! ”NU STAI DELOC CUMINTE”)

„Într-adevăr, a fost încercarea vieții mele. Te schimbă, e clar, îmi doresc să fiu un om mai bun și să trăiesc în prezent. Să mă bucur de viață, mi s-a dat o a doua șansă. Sunt bine, am fost la controale și sunt supravegheată constant. Mi s-a spus că nu vor mai fi complicații. Pot să-mi reiau activitatea fizică moderat. Lucruri imprevizibile se pot întâmpla oricând. Viața m-a călit și am trecut prin multe lucruri urâte de-a lungul vieții”, a declarat Andreea Bălan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...