Cum a poreclit-o George Burcea pe Andreea Bălan după ce a făcut stop-cardiac pe patul de spital

Publicat: 23/04/2019 | 18:47

Andreea Bălan și George Burcea au o familie frumoasă și se iubesc necondiționat. Astăzi, cu ocazia sărbătoarei Sf. Gheorghe s-a aflat cum o poreclește actorul pe Andreea Bălan. 

Astăzi, cu ocazia sărbătoarei Sf.Gheorghe, Andreea Bălan i-a făcut o urare emoționantă soțului ei, însă nici George Burcea nu s-a lăsat mai prejos. Actorul a publicat o fotografie în care apare alături de artistă și de micuța Clara și i-a transmis un mesaj emoționant. Așa au avut ocazia fanii să afle cum o alintă George Burcea pe Andreea Bălan. (CITEȘTE ȘI: CE ABDOMEN ARE ANDREEA BĂLAN LA NICI DOUĂ LUNI DE CÂND A NĂSCUT! ”NU STAI DELOC CUMINTE”)

„La multi ani, mămiciule @andreeabalanofficial❤️❤️ La mulți ani, mamaaan, la mulți ani tuturor celor care poartă cel mai șmecher nume din lume. Ce zic eu din lume…din univers…din tăti țărilii și tăti satilii lumii😘🍷 #LuvYa😘” a scris George Burcea, în dreptul fotografiei.

Andreea Bălan, alături de soțul ei și micuța Clara

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

Andreea Bălan a reușit să scape cu viață, după ce a întâmpinat complicații severe la cea de-a doua naștere, prin cezariană. Vedeta a suferii trei operații la interval scurt de timp, însă acum este bine, se bucură de familia ei. Copii nu cred că nu mai pot avea, a declarat ea cu una oarecare regret la XNS. Dintotdeauna și-a dorit o familie mare, frumoasă, alături de care să călătorească și să se bucure de viață. George Burcea a intervenit și el: „Da, indiferent de ce erau, băieți sau fete, noi ne doream doi copii. E suficient, mulțumim că sunt sănătoși. Noi să fim sănătoși…”.

Andreea Bălan preconizează că se va întoarce pe scenă cât de curând și își va relua activitatea artistică. Deși ea poate cânta acum, nu poate să danseaze, iar cum toată lumea știe, mișcarea face parte din programul artistic pe care îl realizează Andreea Bălan. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN A SEMNAT NOUL CONTRACT CU ANTENA 1! E VORBA DE…)

Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Pot să cânt, nu mi-am pierdut vocea și mâine dacă aș avea concert aș putea să cânt. Am mai multe restricții decât la o operație de cezariană normală. Nu pot să fac toate acele acrobații alături de Petrișor. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Citește și...