Ce abdomen are Andreea Bălan la nici două luni de când a născut! ”Nu stai deloc cuminte”

Publicat: 19/04/2019 | 19:23

În ciuda tuturor problemelor medicale pe care le-a întâmpinat după ce a născut a doua oară, Andreea Bălan este, totuși, o mămică norocoasă: a reușit să slăbească spectaculos într-un timp record. Cântăreața le-a arătat fanilor ei că a scăpat de tot de burtică! 

Andreea Bălan născut a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe 4 martie. Artista a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea.

În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator. Ulterior, medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască. Au urmat trei operații pentru artistă și multe zile grele, peste care însă a trecut cu bine.

Cu toate astea, acum, la nici două luni de când a născut, Andreea s-a întors din nou la treabă, în sala de repetiții, și le-a rătat fanilor ei că silueta ei a revenit la forma inițială! Evident, unii dintre fani au și taxat-o pentru că s-a grăbit să facă efort: ”Aiaiai nu stai deloc cuminte Andreea😁🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ ”. Majoritatea a apreciat însă curajul cântăreței și felul în care a ajuns să arate într-un timp atât de scurt.

Citește și...