Andreea Bălan a semnat noul contract cu Antena 1! E vorba de…

Publicat: 18/04/2019 | 23:12

Mari probleme de sănătate a avut, în ultima lună, Andreea Bălan! A suferit un stop cardio-respirator, imediat după ce a adus-o pe lume pe Clara Maria, apoi a ajuns de două ori pe masa de operație! Dar soarele a ieșit și pe ulița ei: este ok medical, mai mult, artista tocmai a semnat un contract cu Antena 1, pentru noul sezon al reality-show-ului ”Te cunosc de undeva”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile și detaliile, în exclusivitate.

Vești bune de la Andreea Bălan, de data aceasta! A fost la medic, pentru o consultație și o ecografie, iar la plecare, vedeta radia! ”Tocmai am ieșit de la doctor, am vești bune, sunt fericită. Am făcut o ecografie. Doamna doctor mi-a spus că sunt foarte bine, operația se vindecă foarte bine și pot să-mi reiau activitatea fizică. De asta sunt cea mai fericită, că pot să încep să dansez, așa, ușor, ușor, să fac și sport la picioare, să întărim musculatura, pentru că nu am făcut de mult sport”, a spus Andreea Bălan. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A SURPRINS ANDREEA BĂLAN PE GEORGE BURCEA, ÎN MIEZ DE NOAPTE: ”ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ AI…”)

Apoi, vedeta a citit ecografia, în care scrie negru pe alb că este OK: ”În ecografie zice că totul este bine. Sunt fericită! Așa că, dacă pot să dansez, pot merge și la concerte”, a completat Andreea, pe Vlogul ei.

Andreea a coborât din mașină și este nerăbdătoare să ajungă în sediu

Andreea Bălan, plină de viață la Antenă

Nu după mult timp, cântăreața avea să urce în mașină și să calce accelerația, cu destinația Antena 1! Acolo își dăduse întâlnire cu șefii postului de televiziune, pentru a semna contractual de participare la unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri, ”Te cunosc de undeva”, al cărui nou sezon va debuta curând. (CITEȘTE ȘI: SEXY ȘI SPECTACULOASĂ! ANDREEA BĂLAN ȘI-A POZAT ABDOMENUL LA 13 ZILE DUPĂ CE A DEVENIT MĂMICĂ)

Andreea și-a tras pe ea un trening, două hanorace și o pereche de adidași, așa cum îi place ei, să fie mai ”sportivă”. De altfel, a și dus dorul exercițiilor fizice, din cauza problemelor medicale care nu i-au dat pace. A ajuns într-un suflet la Antenă, și-a luat cele necesare din mașină și, fuguța, a urcat treprele din fața sediului postului de televiziune. Pentru că era destul de friguleț afară, artista și-a pus gluga pe cap. A intrat în sediu, iar după puțin timp, contractul era semnat! Practic, vedeta a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură: medicul a anunțat-o că poate relua exercițiile fizice și chiar să danseze, veste încântătoare pentru frumoasa artistă, și doi, revine pe ”sticlă”!

Andreea Bălan, stop cardio-respirator după naștere

Pe 4 martie, la Clinica Sanador, Andreea Bălan avea să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei, o fetiță pe nume Clara Maria. Numai că nașterea a fost cu mari emoții. Andreea a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după cezariană, iar medicii au reușit să o resusciteze în doar un minut. ”Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, anunța George Burcea, soțul artistei. (CITEȘTE ȘI: DE CE A FĂCUT ANDREEA BĂLAN STOP-CARDIAC ÎN SALA DE NAȘTERI: ”ANESTEZIA I-A AMPLIFICAT TULBURĂRILE CARDIACE ȘI…”)

Andreea Bălan avea să se mai confrunte de atunci cu probleme medicale, suferind încă două operații. Din fericire, artista este acum OK!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...