Lovitură de teatru! Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și George Burcea. “Cade în genunchi și…”

Publicat: 28/04/2019 | 16:50

Andreea Bălan și George Burcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Puțină lume știe, însă, cum s-au cunoscut cei doi.

S-au văzut pentru prima dată în 2014, pe platourile de filmare ale clipului “Rece”. Coincidență sau nu, George Burcea l-a întruchipat, în scenariul clipului, pe Keo, fostul iubit al Andreei Bălan. Artista s-a despărțit de acesta după ce a aflat că este înșelată cu Misty.

Interesant este faptul că Andreea Bălan l-a ales pe George Burcea să apară în respectivul videoclip doar pentru simplu motiv că semăna cu Keo!

Bărbatul e actor. Mi s-au dat mai multe propuneri, dar eu l-am ales pe George Burcea pentru că seamănă cu fostul meu prieten. A jucat excelent. În scenariu trebuie să ne certăm, să ne iubim, la un moment dat el cade în genunchi, se roagă de mine să îl iert pentru că m-a înșelat, exact cum s-a întâmplat în realitate cu Keo. Mă uitam în cameră și mi-am imaginat că în spatele ei este Keo și că îi spun lui”, a declarat Andreea Bălan conform wowbiz.ro.

La un an distanță de la momentul filmării videoclipului, Andreea Bălan și George Burcea și-au oficializat relația.

Citește și...