Cel mai cunoscut interlop din România și-a cântărit banii! Rezultatul…

Publicat: 29/04/2019 | 23:41

Cea mai nouă aroganță în spațiul virtual nu mai este număratul banilor, ci… cântăritul lor. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Celebrul interlop Nelson Mondialu și-a cântărit valoarea în bancnote de 50, 100 și 200 de lei, după ce internauții l-au făcut sărac. Întreaga poveste, doar la CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Nelson Mondialu a luat foc atunci când a auzit ce zice gura lumii! Așa că a acționat rapid: și-a vândut mașina de lux, pentru a le demonstra cârcotașilor că banii nu reprezintă nici cea mai mică problemă pentru el. (CITEȘTE ȘI: NELSON MONDIALU’, MOMENTE TENSIONATE! CELEBRUL INTERLOP A FOST TRĂDAT DE CEA MAI IMPORTANTĂ PERSOANĂ!)

”M-ați făcut sărac și ați râs de mine!”

Nelson a spus, la CANCAN.RO, emisiune difuzată la România TV: ”Nu îmi mai duce cântarul ăsta. Îmi spuneți voi mie că n-am bani, mai fă un clip, să vedem dacă-i așa sau așa”, a fost reacția interlopului, atunci când a venit propunerea de cântărire a banilor pe care-i are. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

”Bă, păi voi când ziceți către mine: «Bă, săracule, n-ai ce mânca». În șase luni te lasă muierea, într-un an nu mai ai banii, că vindeți casa. Pot să-i aranjez frumos, elegant și stilat?”, a tunat Mondialu. (NU RATA: NELSON MONDIALU’, ATAC DUR LA ADRESA ANAMARIEI PRODAN: „TOATE PARASUTELE AU…”)

”Nu vă agitați și nu vă luați de mine că vedeți cum stau. Eu v-am spus, Nelson e ministrul Finanțelor. Voi ați văzut, salariuțule, Roborule, ați văzut cum stă treaba la mine”, a mai spus Nelson Mondialu.

(VEZI AICI: NELSON, CU BANII LA VEDERE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...