Jorge (fără soție), dansuri suspecte la LOFT cu Ioana Filimon!

Publicat: 01/05/2019 | 22:39

Fosta Miss România s-a apropiat de artist încă din perioada în care filmau pentru ”Ferma”, explicând ulterior că sunt prieteni de familie. Iată că tot singuri, doar ei doi, s-au distrat și în vacanța de Paște, la malul mării, acolo unde au băut și au dansat fără să le pese că unii ar putea să-i bănuiască de mai mult. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini incendiare cu cei doi! (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Scena fierbinte care i-a avut ca protagoniști pe Ioana Filimon și Jorge, în ”Ferma”, a născut multe suspiciuni. Cei doi au făcut baie împreună și s-au atins fără rezerve, ba chiar Ioana l-a spălat pe cap în timp ce el își ținea capul sprijinit… între picioarele brunetei.

Băi, ăştia chiar fac baie împreună. Să-i vezi pe amândoi aşa… ea în costum de baie, el cu tatuajele alea„, le-a spus Moroșanu, bulversat, colegilor de cameră. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Ioana și Jorge, chef la Loft

Ioana declarase anterior că ea și Jorge sunt prieteni de familie, dar nimeni nu știe cum a reacționat exact soția artistului atunci când a văzut scenele fierbinți din fața televizorului. Un lucru este cert, celor doi protagoniști nu le displace deloc să petreacă timp împreună, indiferent de comentariile care se fac pe seama lor, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIAa obținut noi imagini în care cei doi au dat frâu liber distracției. S-a întâmplat recent, la malul mării, în vacanța de Paște, acolo unde Ioana și George și-au dat întâlnire la Loft și au chefuit de parcă era ultima lor zi pe Pământ!

(Citește și: JORGE & CLAUDIA S-AU ÎMPĂCAT DUPĂ SCANDALUL DE LA ”FERMĂ”, IAR NOI AVEM DOVADA)

Primul care a bifat prezența pe plajă a fost Jorge, care s-a ”încălzit” cu niște vodcă+suc de mere. Pentru câteva momente i-a ținut companie un cuplu de amici cu care a schimbat câteva vorbe. Până să-și facă apariția Ioana… căci atunci Jorge parcă s-a conectat la baterii și a început să danseze cu mare patos alături de ea, iar mai toată lumea din jur se uita la ei doi.

Ioana și George s-au întrecut în tot felul de mișcări de dans
Ioana și George s-au întrecut în mișcări de dans

Ca să nu mai spunem că privirile erau atrase și pentru că fosta Miss România s-a îmbrăcat într-o salopetă mulată, super-sexy, care îi punea în evidență formele fără cusur! De precizat că nici soția lui Jorge, nici iubitul Ioanei nu se aflau la masă.

„Important e să fii om, înainte de toate

În 2013, cântăreţul s-a recăsătorit cu Ramona Prodea (45 de ani), partenera lui fiind mai mare cu nouă ani decât el. Actuala nevastă a solistului are şi ea o fetiţă dintr-o relaţie anterioară. Ilinca are 17 ani. Din mariajul celor doi s-a născut şi un băieţel, care în luna martie a împlinit doi anişori.

(VEZI AICI: SCANDALUL DINTRE BRIGITTE NĂSTASE ȘI CLAUDIA PAVEL A COSTAT SCUMP PRO TV-UL!)

De partea cealaltă, Ioana Filimon a fost destul de rezervată în privința detaliilor despre iubitul ei. ”Relaţia nu este de foarte mult timp, acum depinde ce înţelegi prin mult timp. E bine, nu contează timpul, adică el e acolo, asta trebuie să ştie lumea că el este acolo şi că este bine. Cu simplitate şi modestie m-a cucerit. Important e să fii om, înainte de toate. Niciodată nu am avut chestia asta cu aspectul fizic. Da, are o situaţie bună. Este din Banat de acolo, de la mine de acasă. Rezistă orice, şi relaţiile la distanţă”, a spus Ioana Filimon într-un interviu recent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...