A ”plouat” torențial cu șampanii la NUBA & LOFT!

Publicat: 01/05/2019 | 22:38

La mare, de Paște, a fost cod galben… de distracție! În cluburile de fițe din Mamaia a plouat cu șampanie. În Loft și Nuba, clienții cu buzunarul ”gras” s-au întrecut în roabe și piramide și au petrecut la cel mai înalt nivel. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase de la petrecerile organizate în cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE ROMÂNIEI S-AU MOBILIZAT CA SĂ-L SALVEZE PE CEL MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR DIN CAPITALĂ! CE MESAJ DISPERAT AU POSTAT DELIA, CĂTĂLIN BOTEZATU, TURCU JR. SAU LEXY)

Ca în fiecare an, în minivacanța de Paște și de 1 Mai, petrecăreții extravaganți au luat cu asalt cluburile din stațiunea-fanion a litoralului românesc. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) În Loft și Nuba petrecerile au fost la nivel înalt, iar petrecăreții cu dare de mână s-au întrecut în roabe și piramide de șampanii Armand de Brignac. (NU RATA, AICI: EL A ÎMPĂRȚIT ACEEAȘI MASĂ CU RĂZVAN CIOBANU CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE ACCIDENT)

A plouat cu șampanie scumpă!

Luxul a fost cuvântul de ordine în celebrele cluburi de la malul mării. Faima petrecerilor care se organizează în Loft și Nuba a depășit granițele țării. În luxoasele localuri au ales să petreacă nenumărați clienți străini care au făcut comenzi fabuloase.

În Loft și Nuba s-au făcut remarcate grupurile de americani, belgieni și turci. Fiecare roabă sau piramidă de șampanie pe care au comandat-o aceștia a fost însoțită de steagul țării din care proveneau extravaganții clienți. (NU RATA, AICI: AM INTRAT ÎN POSESIA ULTIMEI IMAGINI CU RĂZVAN CIOBANU ÎNAINTE SĂ MOARĂ! FOTOGRAFIA A FOST REALIZATĂ PE O TERASĂ DIN MAMAIA…) 

Pe litoral a plouat cu șampanie scumpă

Anul trecut s-a spart ”Regina șampaniilor”

În 2018, la Loft, s-a petrecut un eveniment unic în România. ”Regina șampaniilor”, un ”mastodont” de 30 de litri încrustat în foiță de aur, care a costat peste 100.000 de euro, s-a „spart”. Cea mai mare sticlă de Armand de Brignac din lume, care este produsă în doar 12 exemplare, a fost servită în clubul de fițe de pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de 1 Mai. (NU RATA, AICI: SINGURELE IMAGINI CU AFACERISTUL AL CĂRUI BULETIN A FOST GĂSIT ÎN ”RANGE-UL MORȚII”)

La mega-party-ul în care s-a spart ”mastodontul” au participat mai multe vedete de pe scena showbiz-ului românesc, dar și mai mulți milionari străini care au vrut să vadă cu ochii lor cum se petrece pe plaiurile mioritice. (NU RATA, AICI: ANDA ADAM ȘI-A ”ASORTAT” PORSCHE-UL CU… ADIDAȘII ȘI ȘAPCA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...