Anda Adam și-a ”asortat” Porsche-ul cu… adidașii și șapca!

Publicat: 28/04/2019 | 23:07

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Anda Adam și-a „asortat” bolidul de lux cu… adidașii și șapca. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & SOȚIA AU ”NEGOCIAT” ÎMPĂCAREA ÎN HERĂSTRĂU?!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anda Adam pe o stradă din Capitală, acolo unde vedeta a făcut senzație cu mașina ei de lux. (NU RATA, AICI: ANDRA NE-A ”ARĂTAT ”DACĂ ESTE SAU NU GRAVIDĂ A TREIA OARĂ! FILMĂRILE VORBESC DE LA SINE…)

Efortul pe care cântăreața l-a făcut anul trecut, când și-a tunat Porsche-ul, nu a fost în zadar. Și asta pentru că, acum, oriunde ar merge, Anda Adam atrage toate privirile cu bijuteria ei pe patru roți. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Mai mult decât atât, din dragoste pentru mașina ei, artista își asortează articolele vestimentare cu Porsche-ul de culoarea verde lime mat. Așa se face că artista purta o pereche de adidași, dar și o șapcă în aceeași nuanță cu caroseria bolidului de lux. (NU RATA, AICI: CELEBRUL JURAT DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” A PĂCĂTUIT ÎN JOIA MARE. AVEM DOVADA FILMATĂ!)

Anda Adam, o artistă care ține mult să fie… asortată

Obsesie pentru verdele neon!

”Am o obsesie cu verdele ăsta neon. Nu este de acum, această obsesie o am de mult timp. Am multe chestii verzi chiar și în casă. Atunci când am fost să aleg culoarea pentru mașină am ales verde pentru că eu cred că îmi place foarte tare. Am vrut să fac o culoare mai nebună, dar ar fi fost o culoare prea de fată și soțul meu mi-a zis: «Băi, din când în când o să mai merg și eu cu mașina și nu vreau să o faci roz pentru că eu nu o să mă mai urc în ea». Pentru că o conduce și soțul meu, eu am ales o culoare neutră, să fie și de fată și de băiat”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Verdele neon o atrage ca un magnet

Totul despre a doua sarcină!

”Rolul de mămică e foarte tare, dar nu este ușor. Pot să spun că nu aș mai putea să revin la modul meu de viață de dinainte. Faptul că am un copil acum mă face de 100 de ori mai responsabilă. Cred că ăsta e rolul și scopul nostru în viață. Copiii sunt cea mai mare realizare în viață. (…) Mi-aș dori foarte tare încă un copil. În mintea noastră plănuim un alt copil anul viitor pentru că anul acesta este imposibil.

Am foarte multe proiecte în derulare și am foarte multe lucruri de făcut și, ca atare, la anul mi-aș dori foarte tare să rămân însărcinată. Evelin nu vrea o altă fetiță. Își dorește un frățior și a și zis cum vrea să-l cheme, dar numele nu este pe lista noastră de  favorite. Dacă vreau să mai fac un copil, să fie băiat și să-l cheme David”a mărturisit Anda Adam, recent, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

S-au căsătorit în 2015

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015. (NU RATA, AICI: UN SITE CELEBRU ÎN ROMÂNIA A FOST PUS SUB SECHESTRU + JUDECĂTORII AU CONFISCAT 400 MII € DIN CONTURI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...