Andra ne-a ”arătat ”dacă este sau nu gravidă a treia oară! Filmările vorbesc de la sine…

Publicat: 26/04/2019 | 07:53

Acum chiar s-a deslușit misterul care plana în jurul unei eventuale sarcini a celebrei Andra!  (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Se vede, clar, cu ochiul liber, din imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă, în exclusivitate. Cântăreața s-a plimbat prin Herăstrău, alături de micuții ei, David și Eva Maria Ioana.

Andra Măruță, una dintre cele mai de succes cântărețe autohtone, și-a făcut timp liber pentru o plimbare prin parcul Herăstrău, alături de iubirile vieții sale, David și Eva Maria Ioana. A încurajat-o vremea frumoasă, așa că, în jurul amiezii, vedeta și-a îmbrăcat copilașii, a urcat în mașină și, după câteva zeci de minute, a parcat lângă Herăstrău. Apoi, la pas, a colindat cu micuții pe alei, printre copacii cu miros puternic de primăvară. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL CUTREMURĂTOR DIN SPATELE ACESTEI POZE CU ANDRA MĂRUȚĂ. S-A ÎNTÂMPLAT ÎN JOIA MARE)

Au ajuns și la locul de distracții, din inima parcului, unde Andra s-a așezat repede la coadă, pentru a le cumpăra copiilor câte un suc. Vânzătoarea a recunoscut-o și a zâmbit, în timp ce a servit-o pe soția lui Cătălin Măruță. David și Ioana au primit cu bucurie „cadourile” de la mama lor și au sorbit cu nesaț din ele.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Imaginile nu mint!

Dovada că Andra nu a mințit când a spus că nu e însărcinată!

Nu au rămas pentru mult timp acolo. Andra i-a luat de mânuțe și a mai colindat prin parc cu ei. Năzdrăvanii s-au mai zbenguit, nu departe de vedetă, care, prin ochelarii fumurii, nu i-a scăpat nicio clipă din vedere. După aproximativ două ore, Andra și micuții ei au revenit la mașină, apoi, direct acasă. Din toate imaginile, din toate unghiurile, se poate confirma, fără drept de apel, că zvonurile din ultimele luni, privind o eventuală sarcină a vedetei, sunt false. Așa cum se poate observa cu ochiul liber, Andra nu este gravidă!

Andra, la momentul adevărului cu fanii

Andra a fost invitată, recent, la Radio Impuls, unde vorbit despre carieră, viața de familie, dar și despre al treilea copil, că tot s-a vehiculat că e însărcinată. Artista a recunoscut că a luat câteva kilograme în plus, iar după sarcina cu micuța Eva i-a fost greu să revină la silueta dinainte de a rămâne gravidă. (VEZI AICI: AM AFLAT ADEVARUL: CE STUDII ARE, DE FAPT, ANDRA MARUTA. CARE E MESERIA EI)

“Am văzut acum în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată, pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a mărturisit Andra.

Andra, din nou la sală

Andra a mai dezvăluit că a început să meargă la sală, pentru a da jos kilogramele în plus. De asemenea, a anunțat că a început să consume rar pâine și alimente care conțin zahăr. “Uite așa, am venit să vă văd, să mănânc un mălai bun. Sincer, astăzi o să zic «pas!» sau o să gust un pic, de obicei mănânc două, trei bucăți, dar astăzi spun: «Pas!», pentru că de o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul. O dată la două săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui «niciodată»”, a declarat Andra. (CITEȘTE ȘI: ANDRA A LUAT LECȚII DE SEX DE LA FLORIN CĂLINESCU. CE ÎI SPUNEA ARTISTA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ CÂND AJUNGEA ACASĂ)

Ea a vorbit și despre căsnicie, care a bifat deja un deceniu. ”Ne iubim ca la început. A avut o ediție aniversară și a avut ditamai cozonacul. Și i-am spus: «Te rog, adu-mi și tu acasă o felie». Adevărul e că a venit Nea Vasile și mi-a adus la concert cozonac”, a mai dezvăluit vedeta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)