Andra a luat lecții de sex de la Florin Călinescu. Ce îi spunea artista lui Cătălin Măruță când ajungea acasă

Publicat: 21/04/2019 | 09:46

“Andra a luat lecții de sex de la Florin Călinescu” – este concluzia clară la care au ajuns fanii celor două personalități importante din țara noastră. Talentata cântăreață a mărturisit la TV ce îi spunea soțului ei, Cătălin Măruță, după ce ajungea acasă în zilele în care se întâlnea la filmări cu îndrăgitul actor și aveau discuții fără perdea.

Citește și: Andra Măruță, mesaj subliminal pentru Mihai Bendeac după ce actorul a remarcat un detaliu intim uluitor la corpul ei: “Ia să vedem”

Andra, discuție incitantă despre lecțiile de sex primite de la Florin Călinescu

Această informație intimă despre viața de cuplu a cântăreței Andra s-a aflat în timpul unei pauze făcută la filmările pentru emisiunea “Românii au talent”. Discuția incitantă despre lecțiile de sex primite de la Florin Călinescu a început la scurt timp după ce Serghei Manaf, un student de 21 de ani din București, i-a impresionat pe jurații show-ului de la Pro TV cu talentul său de a cânta la chitară. El a fost complimentat de toți, iar Andra a spus: “Știi, atunci când asculți o melodie și zici: «Păi, cum, gata? S-a terminat?». Mi-a plăcut atât de mult, învât mi s-a părut prea scurtă”. Mihai Petre a tachinat-o pe artistă și a întrebat-o: “Ți-a plăcut atât de mult, încât ți s-a părut prea scurtă?”, iar soția lui Cătălin Măruță i-a răspuns: “Da, prea scurtă melodia”.

Citește și: Detaliul intim observat de Mihai Bendeac la corpul Andrei Măruță: „Andra are ‼️”

La scurt timp după ce concurentul talentat a plecat de pe scenă cu patru de “Da!”, Andra s-a întors către Mihai Petre și l-a chestionat: “Ce te iei, mă, de mine?”. Cunoscutul coregraf și-a găsit cu greu cuvintele: “A fost foarte bun… a fost…”, iar cântăreața l-a atenționat: “Nu mă băga în zona aia, că sunt foarte bună! Am un exercițiu de când am stat lângă Florin. Nu te băga pe teritoriul meu, Mihai!”. Acesta a continuat să își susțină ideea în legătură cu felul în care artista s-a exprimat: “Nu… a sunat bine”.

Soția lui Cătălin Măruță i-a făcut o mărturisire neașteptată lui Mihai Petre în timpul discuției: “Sunt studenta lui Florin la chestiile astea. Dacă vrei să mergem…”, iar Florin Călinescu a completat ideea cântăreței: “Pe sex. Pe sex?”.

Mai în glumă, mai în serios, discuția a escaladat. “Da, normal. Zii (n.r.: i-a spus lui Mihai Petre), că acum e camera pe mine”, a spus Andra. Înainte ca îndrăgitul coregraf să spună ceva, Andi Moisescu a intervenit: “Andrei, să știi, i-a acordat maestrul masteratul”. Auzind aceste lucruri, Mihai Petre a fost uimit: “Da?”.

“Da, anul trecut a avut examen, chiar în finală, mi se pare mie că i-a adus certificatul de absolvire”, i-a dezvăluit în glumă Andi Moisescu.

“Da, da, da, păi, eu ce îți zic: vezi, ușor ce vorbești cu mine, că…”, a afirmat Andra Măruță.

“Și era așa novice la început”, a spus Andi Moisescu.

“Chiar mă gândeam așa… acum, când am auzit că mă mută de lângă Florin, zic: Ce ai făcut, tată? Abia am învățat”, a mărturisit Andra. Când a auzit spusele vedetei, Florin Călinescu a fost curios: “Și ce îi spuneai lui bărbată-tu’ acasă? Ce îi spuneai lui Măruță?”. Și pentru că jocul era din ce în ce mai bun, artista a dezvăluit ce-i spunea soțului ei, Cătălin Măruță, după ce ajungea acasă: “«Iubitule, am ceva nou pentru tine»”.

“«Hai să o încercăm și pe asta»”, a zis Florin Călinescu, amuzat de cum a evoluat discuția. Andi Moisescu și-a exprimat și el punctul de vedere în legătură cu

“«Iubire, nu am făcut nimic până acum! Am aflat azi că nu am făcut nimic până acum»”, Andi Moisescu.

“«Iubire, o știi pe asta?»”, a spus Andra râzând în hohote. Dacă este sau nu adevărată mărturisirea incendiară făcută de cântăreață rămâne de văzut… însă, o vorbă din popor spune că: “în glumă se zice adevărul”.

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

 

 

Citește și...