Andra Măruță, mesaj subliminal pentru Mihai Bendeac după ce actorul a remarcat un detaliu intim uluitor la corpul ei: „Ia să vedem”

Publicat: 19/04/2019 | 10:08

În cadrul interviului oferit în timpul show-ului “iUmor”, Mihai Bendeac a dezvăluit că actrița americană Hilary Duff are cele mai multe fotografii pe wikiFeet: “Top of the top este Hilary Duff. Și Hilary Duff este și conștientă de treaba asta și și le afișează mereu și incită toată comunitatea”.

“Ce comunitate? De obsedați de degete de la picioare?”, a întrebat un reporter de la “iUmor”. “Da”, a răspuns Mihai Bendeac. Iar de aici s-a ajuns la… Andra. Delia a fost cea care a insistat ca Bendeac să caute și picioarele Andrei pe wikiFeet.  “Caută Andra”, iar colegul ei s-a conformat și i-a oferit și răspunsul: “Andra, 78 de fotografii. Nu i-am văzut niciodată picioarele Andrei, acum jurizez la prima vedere. Nu”.

Ei bine, nu a trecut multă vreme și Andra i-a trimis un mesaj subliminal lui Mihai Bendeac.

”Cei care ma cunosc spun adesea ca nu pot ascunde ce simt. Ca mi se citeste pe chip. Ia sa vedem: ce scrie acum, ce ascunde zambetul asta?”, a scris Andra pe pagina sa de socializare, în dreptul unei fotografii în care zâmbește cu subînțeles.

Andra, mesaj subliminal pentru Mihai Bendeac