Adevărul cutremurător din spatele acestei poze cu Andra Măruță. S-a întâmplat în Joia Mare

Publicat: 25/04/2019 | 13:11
Adevărul cutremurător din spatele acestei poze cu Andra Măruță. S-a întâmplat în Joia Mare

Cu doar câteva zile înainte de Paște, Andra a simțit că trebuie să facă un gest frumos față de câteva persoane nevoiașe care au impresionat-o până la lacrimi. O bunicuță simpatică a cucerit-o definitiv pe artistă! 

La fel ca mulți alți artiști, Andra obișnuiește ca înaintea sărbătorilor să se gândească și la cei cu nevoi, așa că acum, înaintea Paștelui, a ales să viziteze un cămin de bătrâni pentru a le face o bucurie unor oameni care au rămas, mulți dintre ei, singuri pe lume.

Cel mai mult a impresionat-o o bătrânică pusă pe glume, care a făcut-o pe Andra să râdă non stop.

Să fim mai buni înseamnă mai ales să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciată o îmbrățisare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrâni de la Străulești să dăruim pachete, dar mai ales ca să îi înveselim și să îi ascultăm. Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să vă rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!”, a transmis Andra pe pagina ei de Facebook.

Citește și...