Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali & soția au ”negociat” împăcarea în Herăstrău?!

Autor: I.D.
Publicat: 25/04/2019 | 23:12

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Vasile Geambazi și frumoasa Alina după ce au semnat, în urmă cu aproximativ o lună, actele de divorț în fața notarului. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) După toate aparențele, nepotul multimilionar al latifundiarului din Pipera și-ar fi ”negociat” împăcarea cu soția pe o bancă în Herăstrău. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU GRAVIDUȚA ANCA SEREA DUPĂ CE A CONFIRMAT SARCINA!)

În urmă cu o lună, Vasile Geambazi a divorțat de soția lui, Alina, cu care are doi copii. La notar, departe de sălile tribunalului. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali încearcă să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit doi copii. (NU RATA, AICI: ANDA ADAM A MĂRTURISIT ÎN SĂPTĂMÂNA MARE CUM ÎȘI ”SATISFACE” SOȚUL: ”PRIMUL ESTE ORGASMUL…”)

Au discutat minute în șir

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Vasile Geambazi și pe frumoasa Alina în parcul Herăstrău din Capitală, unde au ieșit să se relaxeze alături de fiica lor.  Cu toate că au decis să se despartă la notar, cei doi se pare că păstrează o relație cât se poate de apropiată, foarte probabil și datorită celor doi copii. Nepotul favorit al lui Gigi Becali și ex-soția lui au profitat pe deplin de momentele petrecute în parc și au discutat minute în șir. Astfel că nu este exclus ca nepotul latifundiarului din Pipera și sexoasa Alina să-și fi ”negociat” împăcarea. (NU RATA, AICI: IULIA ALBU ESTE ÎNSĂRCINATĂ A DOUA OARĂ?!)

Primele imagini cu Geambazi Jr. & sexoasa Alina după ce au semnat actele la notar

Geambazi Jr. s-a reorientat

Nepotul favorit al lui Gigi Becali s-a reorientat rapid după divorț, părând că și-a găsit alinarea lângă o superbă brunetă, pe nume Andreea. Prosperul om de afaceri și tânăra se află la început de relație și, conform unor surse bine informate, ar prefera, pentru moment, să se întâlnească în secret. Sunt super-discreți și nu ies cu nimic în evidență atunci când se află în public.

În urmă cu mai bine de o săptămână,  la 2 noaptea, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Vasi și Andreea într-o zonă de lux a Capitalei, în mașina brunetei. Au dat câteva ture prin oraș, după care tânăra l-a condus pe milionar acasă.

Nu s-au despărțit imediat, ci au mai zăbovit în autoturism aproximativ zece minute. După ce au încheiat discuția, prosperul om de afaceri a ieșit din mașina partenerei sale și s-a îndreptat spre propria locuință. (NU RATA, AICI: SUPER-FOTBALISTUL ”NAȚIONALEI” LUI CONTRA S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE)

Vasi Geambazi cu sexoasa Alina și fiica lor în parc

 Vasile Geambazi, “tun” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până în urmă cu câteva săptămâni, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum controlează din umbră Academica Clinceni, formație care este la un pas de promovarea în Liga 1. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali. Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICUL LUI CARMEN MINUNE A APĂRUT CU ”NOUA”, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...