Anda Adam a mărturisit în Săptămâna Mare cum își ”satisface” soțul: ”Primul este orgasmul…”

Publicat: 25/04/2019 | 08:40

Una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicală românească a făcut mărturisiri savuroase. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Cu toate că ține post, Anda Adam ne-a dezvăluit cum își ”satisface” partenerul de viață, în Săptămâna Mare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, confesiunile vedetei. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, FILMAT LA 5 DIMINEAȚA ÎN COMPANIA INTIMĂ A UNEI SEXY-DOMNIȘOARE!)

Anda Adam, una dintre cele mai senzuale artiste din showbiz-ul românesc, a făcut mărturisiri senzaționale, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Vedeta ne-a dezvăluit planurile ei de Paște și cum și-a propus să o implice pe fiica ei, Evelin, în pregătirile pentru masa festivă. (NU RATA, AICI: ”MILIONĂRAȘUL” PASTRAMĂ S-A LĂUDAT CU DRESINGUL FRATELUI + CU PANTOFII GUCCI PRIMIȚI DE POMANĂ!)

”O să vopsim ouăle, de data aceasta vreau să o implic și pe Evelin. Nu vreau să mă gândesc ce o să iasă. O să facem salată de boeuf pentru că ne place și mă pricep cât de cât să o fac. La restul nu vreau să mă bag pentru că o să sun și îmi iau mâncarea de-a gata. O să mergem să luăm lumină și cam atât. Facem Paștele în familie, iar de 1 Mai o să plecăm la mare. (…) (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Până acum nu am ținut post, dar am zis măcar în Săptămâna Mare să am grijă să mănânc fără carne, fără ce trebuie să nu mâncăm.(…) Sunt varză la gătit, n-am niciun talent. Am multe alte talente, dar la capitolul ăsta nu m-am nimerit. Știu să fac două, trei lucruri pe care le fac bine. Ce fac pentru Evelin, orez cu lapte, supică cu găluște, lucruri simple. Dacă mă bagi la capitolul sarmale m-am pierdut”, a mărturisit Anda Adam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anda Adam a explicat ce știe să gătească cel mai bine

 ”Plănuim un alt copil”

Cu toate că a devenit mamă în urmă cu doi ani și acum se consideră o femeie împlinită, Anda Adam ne-a mărturisit că își dorește o familie numeroasă. Împreună cu soțul său, și-a propus ca, anul viitor, Evelin să aibă un frățior. (VEZI ȘI: ”MAMA NATURĂ” VA FI MAMĂ! ROXANA IONESCU E ÎNSĂRCINATĂ, IAR NOI AVEM AMĂNUNTE ÎN EXCLUSIVITATE!)

”Rolul de mămică e foarte tare, dar nu este ușor. Pot să spun că nu aș mai putea să revin la modul meu de viață de dinainte. Faptul că am un copil acum mă face de 100 de ori mai responsabilă. Cred că asta e rolul și scopul nostru în viață. Copiii sunt cea mai mare realizare în viață.(…) Mi-aș dori foarte tare încă un copil. În mintea noastră plănuim un alt copil anul viitor pentru că anul acesta este imposibil.

Am foarte multe proiecte în derulare și am foarte multe lucruri de făcut și, ca atare, la anul mi-aș dori foarte tare să rămân însărcinată. Evelin nu vrea o altă fetiță. Își dorește un frățior și a și zis cum vrea să-l cheme, dar numele nu este pe lista noastră de  favorite. Dacă vreau să mai fac un copil să fie băiat și să-l cheme David”, ne-a explicat artista.

Anda Adam a făcut dezvăluiri savuroase

Secretul unui căsnicii fericite!

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, a mai spus Anda Adam.

S-au căsătorit în 2015

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţă. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015. (CITEȘTE ȘI: EA E FAVORITĂ SĂ CÂȘTIGE ”ROMÂNII AU TALENT”! DEZVĂLUIRI DIN CULISELE SHOW-ULUI DE LA PRO TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...