”Mama Natură” va fi mamă! Roxana Ionescu e însărcinată, iar noi avem amănunte în exclusivitate!

Publicat: 24/04/2019 | 00:08

Veste mare în showbiz-ul românesc! Roxana Ionescu și partenerul ei de viață, Tinu Vidaicu, trăiesc o fericire fără margini! ”Mama natură”, așa cum este cunoscută vedeta, este însărcinată. Blondina a făcut marele anunț la petrecerea pe care a organizat-o de ziua de naștere a partenerului ei de viață. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini de-a dreptul savuroase.(CITEȘTE ȘI: O PUȘTOAICĂ DIN BOTOȘANI ÎL ACUZĂ DE HĂRȚUIRE PE SOȚUL ANCĂI SEREA: ”MI-A CERUT FOTOGRAFII SEXY ȘI MI-A SCRIS CĂ MĂ VREA!”)

De mai bine de șase ani, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu traiesc o frumosă poveste de dragoste și… anul acesta ei vor deveni părinți pentru prima dată. ”Mama natură”, așa cum este cunoscută blondina, este însărcinată și urmează ca peste doar câteva luni să aducă pe lume un băiețel, după cum a dezvăluit în fața prietenilor renumitul afacerist timișorean Tinu Vidaicu.(NU RATA, AICI: PASTRAMĂ ȘI-A FĂCUT IMPLANT DE PĂR, IAR NOI AVEM PRIMELE SUPER-IMAGINI CU NOUL LOOK!)

Weekendul trecut, Roxana Ionescu și Tinu Vidacu s-au destăinuit în fața prietenilor. La petrecerea organizată în cinstea timișoreanului, cei doi au decis că este momentul să împărtășească frumoasele sentimente și cu persoanele dragi ce le-au fost alături. Așa se face că, la un moment dat, Tinu Vidaicu a luat microfonul și s-a adresat prietenilor: ”Să ne spuneți un nume de băiețel!?”. Marea veste a fost întâmpinată cu urale și ropote de aplauze din partea celor care au participat la petrecerea organizată în cinstea lui.(NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA A ”INCENDIAT” STRADA! A IEȘIT PÂNĂ LA PIAȚĂ ILEGAL DE MULATĂ ȘI…)

”Vă mulțumim mult de tot. Este un moment frumos pentru noi și vrem să-l trăim la maxim și mulțumim că sunteți alături de noi” le-a spus Roxana Ionescu prietenilor.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se pregătesc pentru cel mai important rol din viața lor

”Ne gândim şi la căsătorie”

Roxana Ionescu s-a mutat în Timișoara, unde Tinu Vidaicu deține o afacere. Focoasa blondină a spus că a meritat sacrificiul ei de a renunța la locul de muncă pe care îl avea în București ca să locuiască cu partenerul său de viață. Ea a subliniat că în perioada în care a lucrat în Bucureşti, ea a făcut naveta la Timişoara cu avionul în fiecare weekend.(NU RATA, AICI: FOSTA CANDIDATĂ LA PRIMĂRIE S-A ÎMPĂCAT CU SOȚUL DUPĂ CE STABILISERĂ DIVORȚUL!)

“În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r.: aşa s-au cunoscut). Uşor, uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. (…) Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţşeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. (…). Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a povestit “Mama Natură” în cadrul unei emisiuni tv.

Tinu Vidaicu a făcut marele anunț la petrecerea organizată de ziua lui

Mama lui Tinu Vidaicu, în culmea fericirii

De luni bune, Roxana Ionescu poartă pe inelarul de la mâna stângă inelul din aur alb. Potrivit unor surse, mama lui Tinu Vidaicu este doar cuvinte de laudă despre viitoarea noră și așteaptă cu emoție ziua în care cei doi își vor jura iubire la bine și la rău.

Mai mult, viitoarea soacră a Roxanei Ionescu este mulțumită că fiul ei nu va pleca din Timișoara. De altfel, acest subiect a fost unul dintre cele discutate în clipa în care cei doi tineri au decis să își unească destinele.(CITEȘTE ȘI: ”MOȘTENITOAREA” CARE A ÎNNEBUNIT ROMÂNIA CREDEA CĂ NIMENI NU O OBSERVĂ! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...