Fosta candidată la Primărie s-a împăcat cu soțul după ce stabiliseră divorțul!

Publicat: 22/04/2019 | 23:40

Laura Chiriac și Octavian Basoc s-au împăcat după ce stabiliseră divorțul! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dovada că au trecut peste infidelitate. Atenție, urmează imagini de ultimă oră cu fosta candidată la Primărie și soțul ei(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

În vara anului 2016, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta, în premieră națională, întâlnirea pe care Laura Chiriac a avut-o cu afaceristul Sergiu Diacomatu, unul din artizanii retrocedărilor de milioane de euro de la ANRP, la un hotel din Bucureşti. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

Laura Chiriac: “L-au pupat și altele! Nu mi-e rușine!”

Întrevederea s-a finalizat cu un sărut în parcare! La momentul respectiv, chiar înainte de alegerile locale, Laura Chiriac era candidata ALDE la Primăria Sectorului 1. Apoi, după ce imaginile au devenit publice, jurnalista și soţul ei, Octavian Basoc, producător general la Antene, cu care forma un cuplu de 13 ani, au stabilit chiar divorțul.

În filmarea voastră se vedea că l-am pupat pe gură, l-au pupat şi altele. Nu mai am vreo treabă cu el, să fie sănătos. Dacă mi-a făcut o cheie, e treaba lui. Eu ştiu ce am făcut şi nu mi-e ruşine. N-am nimis de ascuns”, a spus, în august 2016, jurnalista. (DETALIILE AICI)

Scena sărutului dintre Sergiu şi Laura a avut loc la ieşirea dintr-un hotel

Lucrurile nu au mers mai departe cu Sergiu Diacomatu, deşi Laura Chiriac a rămas cu o nostalgie la adresa acestuia, conform unor surse din preajma jurnalistei. Ulterior, omul de afaceri s-a însurat, în mai 2017, cu o domnişoară blondă cu care începuse o relație de puțin timp.

Întrebată, la momentul respectiv, de divorț, Laura Chiriac a răpuns scurt: ”E viaţa mea privată, n-o împart cu lumea”.

(CITEȘTE ȘI: LAURA CHIRIAC A RUPT TĂCEREA! A SPUS TOTUL DESPRE EPISODUL AMOROS CU SERGIU DIACOMATU)

Sesiune de jogging tensionată

Cei doi nu au mai ajuns la divorț, dar, în continuare, relația nu pare să fie chiar ca la început. Mărturie în acest sens stau ultimele imagini obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cu fosta candidată la Primărie și soțul ei. I-am întâlnit în parcul Herăstrău, în weekend-ul trecut, la o sesiune de jogging.

Laura și Octavian Basoc au decis să mai acorde o șansă poveștii de iubire, dar va mai dura ceva timp până ce totul va reveni la normal. Cei doi au părut distanți, iar, la un moment dat, bărbatul chiar s-a oprit și a părut că i-a reproșat ceva partenerei sale.

Octavian Basoc pare că îi reproșează ceva Laurei Chiriac chiar în timpul sesiunii de jogging

(NU RATA: EXCLUSIV. LAURA CHIRIAC ESTE EFECTIV DISTRUSĂ: BĂRBATUL CU CARE SE SĂRUTA ÎN PARCARE S-A…)

Cuplul a făcut mișcare pe malul lacului Herăstrău, într-o frumoasă zi de sâmbătă. Au trecut peste infidelitate, dar rănile nu par să se fi închis definitiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...