”Moștenitoarea” care a înnebunit România credea că nimeni nu o observă! Am filmat-o în timp ce…

Publicat: 22/04/2019 | 23:44

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu Ramona Hanganu, tânăra actriță care a interpretat rolul Clarei în renumita telenovelă „Moștenirea” de la PRO TV. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) ”Moștenitoarea” care a înnebunit România în urmă cu câțiva ani a dat iama într-un fast-food Capitală. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, DECLARAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE VICTOR SLAV: ”NE ÎNȚELEGEM MAI BINE DECÂT…”)

Cu siguranță, toată lumea și-o amintește pe Ramona Hanganu, tânăra actriță care a interpretat rolul Clarei, în telenovela difuzată în urmă cu aproximativ opt ani de PRO TV. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Blondina care a fermecat o țară întreagă cu talentul, dar și cu formele ei bine definite, nu ezită să-și potolească foamea cu produsele de la fast-food. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ SUSȚINE CĂ PASTRAMĂ ERA PRAF ÎN DORMITOR: ”ADORMEA…”)

Tentată de cartofii prăjiți

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Ramona Hanganu în zona Pieței Romane din Capitală. La căderea serii, ”Moștenitoarea” care înnebunit România și-a făcut poftele  într-un renumit fast-food din zonă. Din câte se pare, actrița care se laudă cu o formă fizică de invidiat nu se dă înapoi atunci când vine vorba de produsele cu  multe calorii.

Dacă, la început, atenția blondinei a fost captată de telefonul mobil, imediat după ce amicul acesteia a adus o tavă cu bunătățuri, Ramona nu a putut rezista tentației și s-a înfipt în cartofii prăjiți. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU FIUL LUI MR. CASH DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MĂDĂLINA GHENEA)

”Moștenitoarea” a dat iama într-un fast-food

„Scenele de dragoste sunt grele”

Ramona Hanganu, protagonista serialului „Moștenirea”, a mărturisit că cel mai dificil pentru ea a fost să joace scenele de amor alături de Costin Sforaru. (NU RATA, AICI: CE AU DESCOPERIT VAMEȘII DE PE AEROPORT ÎN BAGAJELE GINERELUI LUI GIGI BECALI. L-AU PRINS)

„Scenele de dragoste sunt grele pentru că între mine și Costin este o relație de colegialitate și este foarte greu să te apropii de cineva atât de tare fără să existe sentimente”, a declarat Ramona pentru Pro TV, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...