Primele imagini cu fiul lui Mr. Cash după ”divorțul” de Mădălina Ghenea

Publicat: 21/04/2019 | 22:36

Despărțirea de sexoasa Mădălina Ghenea l-a afectat, clar, pe Matei Stratan. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu fiul lui Mr. Cash după ”divorțul” de superba actriță. Bărbatul nu este deloc în apele lui, iar separarea de brunetă nu i-a picat deloc bine.

Mădălina Ghenea s-a despărtit de Matei Stratan și s-a cuplat cu un celebru milionar în vârstă de 32 de ani, Vito Schnabel! Cei doi au fost fotografiați, la începutul lunii, în timp ce se sărutau pasional pe o plajă din St. Barts. “Divorțul” ar fi fost urmat și de mutarea modelului în Italia, împreună cu fetița și mama ei.

Pe plajă, Mădălina Ghenea și Vito Schnabel s-au sărutat și s-au ținut de mână. Actrița era îmbrăcată într-un bikini alb care i-a scos în evidență formele apetisante. La rândul lui, omul de afaceri a optat pentru un tricou gri și o pereche de pantaloni scurți. În momentul realizării fotografiilor, arătau ca doi îndrăgostiți veritabili.

(VEZI AICI: MĂDALINA GHENEA S-A DESPĂRȚIT DE FIUL LUI MR. CASH ȘI S-A CUPLAT CU UN MILIONAR DE 32 DE ANI! PRIMELE IMAGINI CU EI ÎN TIMP CE SE SĂRUTĂ)

Matei Stratan nu-și revine din șoc!

Dacă Mădălina Ghenea a ales să-și continue viața departe de România, Matei Stratan a rămas pe plaiurile mioritice. Însă este un om total schimbat. Iar mărturie în acest sens stau cele mai recente imagini obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1, cu fiul lui Mr. Cash după despărțirea de sexoasa actriță. L-am întâlnit pe bărbat în timp ce cobora dintr-un Uber.

În timp ce se îndrepta spre superbul imobil în care locuiește, Matei Stratan a părut, un pic, pierdut. Este, fără să exagerăm, cu gândul la viața sentimentală pe care o are. Este un lucru cert că despărțirea de Mădălina Ghenea l-a afectat. Are, clar, nevoie de ceva timp pentru a-și reveni complet din șocul “divorțului”.

După ce a coborât din mașină, fiul lui Mr. Cash a traversat strada vizibil îngândurat. Până să intre pe poartă, și-a verificat telefonul. Apoi, cu un rucsac într-una dintre mâini, s-a făcut nevăzut. A ajuns acasă, loc unde, pentru moment sau chiar pe vecie, nu o va mai întâlni și pe Mădălina Ghenea. Acum, rămâne de văzut dacă despărțirea va fi definitivă.

Pentru că, de-a lungul timpului, relația dintre Matei Stratan și Mădălina Ghenea a fost una cu numeroase certuri și împăcări.

Matei Stratan, vizibil afectat după despărțirea de Mădălina Ghenea

(CITEȘTE ȘI: IUBITUL MĂDĂLINEI GHENEA A REZERVAT UN RESTAURANT ÎNTREG PENTRU UN ”MEETING” NOCTURN CU TREI TIPESE!)

Mădălina Ghenea, între gelozie și dezamăgire

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au mai trecut prin momente tensionate. Încă din septembrie 2017, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze.

Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după ce ar fi aflat că partenerul ei ar avea o relație cu Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume.

În ianuarie 2018, Mădălina Ghenea a continuat cu mesajele din care răzbătea un amestec de gelozie și dezamăgire: “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că, în realitate, nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu, care râd la propriile glume”. Iar pe 22 ianuarie a revenit. A publicat o fotografie cu profilul de Instagram al pianistei Lola Astanova, lângă care a adăugat și un comentariu: “Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei”.

Matrei Stratan și Mădălina Ghenea au împreună o fetiță, în vârstă de doi ani.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea, în perioada când formau un cuplu

(NU RATA: FIUL LUI ”MR. CASH” A VINDECAT-O DE GELOZIE PE MĂDĂLINA GHENEA)

Părăsit pentru un veritabil Casanova!

Celebrul milionar american Vito Schnabel s-a iubit timp de aproximativ patru ani cu super-modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul lui 2017. Ulterior, bărbatul s-a combinat cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, de care s-a despărțit recent. Nu sunt singurele celebrități care i-au furat inima fondatorului Vito Schnabel Projects. În trecut, acesta a mai fost cuplat și cu Demi Moore, chiar dacă, la vremea aceea, actrița avea dublul vârstei lui.

Vito Schnabel și Mădălina Ghenea se sărută

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...