Fiul lui ”Mr. Cash” a vindecat-o de gelozie pe Mădălina Ghenea!

Publicat: 28/05/2018 | 22:55

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu Matei Stratan și Mădălina Ghenea împreună. (Console si accesorii gaming) Conform unor surse apropiate cuplului, sexoasa manechină a fost „vindecată” de gelozie de fiul lui ”Mr. Cash”, iar acum cei doi trăiesc clipe de vis. Au ieșit la restaurant, iar fotomodela a fost toată numai un zâmbet, semn că fiul milionarului Dan Stratan a convins-o că este singura femeie din viața lui.

În ultimele luni, Matei Stratan și Mădălina Ghenea au avut o relație cu scântei. Ar fi fost, de altfel, și separați pentru o vreme. Superba brunetă s-a arătat convinsă că partenerul nu-i este fidel și nu o dată și-a exprimat nemulțumirea pe Instagram. L-a acuzat, voalat, pe fiul lui Dan Stratan că ar avea legături cu mai multe femei, printre care și Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume. Însă, după mai multe săptămâni pline de tensiune, lucrurile par să fi revenit la normal între cei doi. (Oferta speciala playstation)

Pe 4 aprilie, Mădălina Ghenea și-a aniversat fiica. Micuța a împlinit un an și a avut parte de o petrecere fastuoasă. La care a luat parte, logic, și Matei Stratan. Fotografiile în care a apărut fotomodelul alături de iubitul său și de fiica lor sunt superbe. Evenimentul a avut loc la Villa Maggi, situată în inima Toscanei. Proprietatea este deținută de părinții partenerului sexoasei brunete, cu care aceasta nu s-ar fi înțeles chiar perfect. (NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DIN ”PARADISUL” MĂDĂLINEI GHENEA)

La momentul respectiv, mulți s-au grăbit să afirme că imaginile au fost doar de fațadă. Și că Matei Stratan și Mădălina Ghenea doar au dorit să pozeze într-o familie mai fericită ca niciodată. Însă, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, relația dintre ei este una cât se poate de frumoasă. Fiul lui ”Mr. Cash” și frumoasa manechină ar fi dat uitării toate disensiunile.

Iar lucrurile merg acum pe drumul cel bun între Matei și Mădălina. I-am întâlnit împreună, la un restaurant de lux din Capitală. Au ajuns la local cu un superb bolid, condus de Matei Stratan. După ce au gustat din mâncăruri și băuturi alese, au părăsit împreună restaurantul. (CITEȘTE ȘI: I-A PUS LA DISPOZIŢIE UN PALAT MĂDĂLINEI GHENEA, DAR FOTOMODELA L-A REFUZAT!)

Mădălina Ghenea era toată numai un zâmbet. La fel și Matei Stratan. Semn clar că în relație s-a reaprins flacăra iubirii. Au urcat în mașină și s-au retras spre vila de lux în care locuiesc. Unde îi aștepta micuța Charlotte, rodul iubirii lor.

Săptămâni de tensiune între Mădălina Ghenea și Matei Stratan

Anul trecut, în septembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan. Cu trecerea timpului, ruptura părea că s-a accentuat. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după ce ar fi aflat că partenerul ei ar avea o legătură amoroasă cu Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume.  (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

În ianuarie, Mădălina Ghenea a continuat cu mesajele din care răzbătea un amestec de gelozie și dezamăgire. “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că, în realitate, nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu care râd la propriile glume”, a scris, în primă fază, sexoasa manechină. Iar pe 22 ianuarie a revenit. A publicat o fotografie cu profilul de Instagram al pianistei Lola Astanova, lângă care a adăugat și un comentariu: “Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei”.

În octombrie anul trecut, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit în oraș, să ia o cină romantică. Seara a început perfect şi totul părea să fie bine între cei doi. În jurul orei 23:00 au plecat, s-au urcat în maşină, însă două străzi mai târziu s-au oprit brusc și au lăsat impresia că se ceartă. (TOATE DETALIILE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...