Bianca, declarații de ultimă oră despre Victor Slav: ”Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună! Este un bărbat extraordinar…”

Publicat: 21/04/2019 | 22:38

La doar câteva zile după ce Victor Slav s-a despărțit de Raluca Bombardiera, Bianca Drăgușanu a făcut declarații senzaționale despre tatăl fetiței sale.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-ul NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile vedetei.(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & NOUA IUBITĂ. S-AU ÎNTÂLNIT ÎN SECRET LA 2 NOAPTEA!)

”Se împacă Victor Slav cu Bianca Drăgușanu!?!” aceasta a fost întrebarea care a stat pe buzele fanilor imediat după ce s-a aflat de „divorțul” dintre prezentatorul de la Kanal D și sexoasa moldoveancă Raluca Silea.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

La scurt timp după ce Victor Slav și Bombardiera și-au spus ”adio”, Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri uluitoare despre tatăl fetiței sale. Blonda supremă a showbiz-ului românesc a vorbit despre cum este, de fapt, relația cu fostul ei soț, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.(NU RATA, AICI: AM AFLAT CAUZA REALĂ A DESPĂRȚIRII DINTRE SLAV & BOMBARDIERA! RELAȚIA S-A RUPT ÎNCĂ DE ACUM O LUNĂ CÂND…)

Este un bărbat extraordinar”

”Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normal. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună. Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bianca, declarații de ultimă oră despre Victor Slav

”Poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat!”

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu se gândește destul de serios ca în viitorul apropiat să devină, din nou, mamă.  Din câte se pare, vedeta și partenerul ei de viață au planuri destul de serioase.(NU RATA, AICI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY S-A DESPĂRȚIT DE IUBI & S-A FOTOGRAFIAT GOALĂ! ATENȚIE, IMAGINI +18)

”Eu nu îmi fac planuri pentru că Dumnezeu ar râde de mine pentru că eu nu îmi planific nimic. Eu nu îmi fac planuri pentru că Dumnezeu știe ce are pus deoparte, și Dumnezeu ce are pregătit pentru mine. Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație. Dacă este singur, să fie sănătos și să își găsească pe cineva care i se potrivește mănușă, dacă nu să încerce până o nimerește. Eu nu-i urez decât de bine și îl susțin în tot ce urmează să facă. Dacă are nevoie de mine, sunt prezentă să-l ajut cu sfaturi sau să vorbim de copilul nostru. Dar la modul general pe mine nu mă interesează de Victor și nu mă interesează relațiile lui și viața lui personală”, a mai spus vedeta.

Bianca, mărturisiri uluitoare despre fostul ei soț

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.(CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A “PĂCĂTUIT” CU O PITEȘTEANCĂ. COLEGUL CAZACU DE LA KANAL D L-A “ACOPERIT”…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...