Am aflat cauza reală a despărțirii dintre Slav & Bombardiera! Relația s-a rupt încă de acum o lună când…

Publicat: 18/04/2019 | 23:11

Veste bombă în showbiz-ul românesc! După ce weekendul trecut Victor Slav a ”păcătuit” cu o sexoasă la o petrecere de pomină în Pitești, Raluca Bombardiera a luat o decizie radicală… i-a dat papucii prezentatorului de la Kanal D.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre cea mai suprinzătoare despărțire din lumea mondenă de la noi din țară.(CITEȘTE ȘI: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI S-A COMBINAT CU UNA DINTRE APROPIATELE ”BRIGĂZII LUI NEGRILĂ”!)

S-a rupt lanțul de iubire! După aproximativ un an de relație, Raluca Silea, tânăra cunoscută în lumea bună drept ”Bombardiera”, și Victor Slav, prezentatorul de la Kanal D, și-au spus ”adio”.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

Picătura care a umplut paharul

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul savuroase despre cel mai surprinzător ”divorț” din showbiz-ul românesc. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, miercuri seară, Raluca ”Bombardiera” și vedeta de la Kanal D s-au întâlnit într-un restaurant cu specific japonez din zona Dorobanți, acolo unde după îndelungi discuții au luat decizia de a merge pe drumuri separate în viață. Din câte se pare, escapada de la Pitești a lui Victor Slav a fost picătura care a umplut paharul sexoasei moldovence.(CITEȘTE ȘI: ANTRENORUL RAPIDULUI, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚ: ”AM DECIS SĂ PUNEM PUNCT! COPIII RĂMÂN CU EA ȘI…”)

Relația s-a rupt încă de acum o lună!

Potrivit unor surse din anturajul celebrului bărbat, relația dintre cei doi a început să scârție de aproximativ o lună. Mai exact, de la ziua de naștere a Ralucăi Silea, acolo unde Victor Slav nu și-a făcut apariția, acesta preferând să petreacă în compania rudelor. Se pare că, de ziua Ralucăi și până la episodul de la Pitești ce s-a consumat weekendul trecut, prezentatorul de la ”Vulturii de noapte” a ținut-o din gavă în gavă, lucru ce se pare că a scos-o din minți pe sexoasa moldoveancă. Mai mult decât atât, ruptura dintre cei doi a fost destul de vizibilă și pe rețelele de socializare, acolo unde Raluca Bombardiara s-a afișat doar în compania unei prietene, care a încercat să-I suplinească lipsa prezentatorului TV.(NU RATA, AICI: IMAGINI SENZAȚIONALE CU ȘEFUL SENATULUI. A FOST FOTOGRAFIAT ÎN TRAFIC SINGUR, PE UN SCUTER, FĂRĂ ESCORTĂ!)

Victor Slav și Raluca Silea și-au spus ”adio”

Victor Slav, a ”păcătuit” cu gruparea de la Pitești!

Weekendul trecut, oo tânăra din gruparea de la Pitești l-a “sufocat”, pur și simplu, pe prezentatorul show-ului “Vulturii de noapte”. S-a “lipit” de el și nu i-a dat pace nicio secundă. Ba mai mult, la un moment dat, Adina l-a și sărutat pe Victor Slav, în timp ce îl ținea de gât. Ce-i drept pe obraz. Ex-ul Biancăi Drăgușanu a părut, ușor, prins în “off-side”, dar nu foarte deranjat de postura în care se afla. Părea puțin stânjenit de faptul că este filmat și că ipostazele ar urma să ajungă publice.

Victor Slav, sub atenta supraveghere a lui Cătălin Cazacu, s-a distrat de minune în compania sexoasei brunete. Au existat între ei îmbrățișări, săruturi, dansuri… O noapte perfectă! Ținem să precizăm că nu este pentru prima dată când prezentatorul Kanal D ajunge în Pitești. Conform unor surse D.A.S, ex-ul Biancăi Drăgușanu și-ar fi făcut, deja, un obicei ca în fiecare weekend să meargă în diverse cluburi din reședința județului Argeș.(NU RATA, AICI: FOTBALISTUL DECLARAT INDEZIRABIL LA FCSB ÎL SFIDEAZĂ PE PATRONUL MILIONAR! A ”DISPĂRUT” DE LA ANTRENAMENT ȘI…)

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.(NU RATA, AICI: UNA DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE CÂNTĂREȚE A DEZBRĂCAT COSTUM POPULAR ȘI… N-AI MAI VĂZUT-O NICIODATĂ AȘA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...