Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali s-a combinat cu una dintre apropiatele ”Brigăzii lui Negrilă”!

Publicat: 17/04/2019 | 23:38

La o lună de la divorțul de sexoasa Alina, Vasi Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, s-a refugiat în brațele senzualei Andreea Ciungan. Ex-patronul în acte al FCSB-ului s-a combinat cu una dintre apropiatele ”Brigăzii lui Negrilă”, tânără care, în trecut, s-a iubit cu un super-bogătaș israelian. În plus, aceasta este prietenă la cataramă cu Maria Nuțica, organizatoarea ”festivităților” de la Tulum, acolo unde au curs valuri de șampanie Armand de Brignac. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile despre mega-telenovela momentului în România.

După ani fericiți petrecuți împreună, Vasile Geambazi și superba sa soție, Alina, cu care are doi copii, au divorțat, în urmă cu o lună, la notar. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018.

Nepotul favorit al lui Gigi Becali s-a reorientat rapid și și-a găsit alinarea lângă o superbă brunetă, pe nume Andreea Ciungan. Prosperul om de afaceri și tânăra se află la început de relație și, conform unor surse bine informate, preferă, pentru moment să se întâlnească pe ascuns. Sunt super-discreți și nu ies cu nimic în evidență atunci când ies în public.

(VEZI AICI: VASILE GEAMBAZI, NEPOTUL LUI GIGI BECALI, A PRIMIT VESTEA. CE S-A ÎNTÂMPLAT)

Cine este Andreea Ciungan

Andreea Ciungan este membră a senzualei “Brigăzi Paris”, “coordonată” de Maria Nuțica, cunoscuta organizatoare a ”festivităților” de la Tulum, Mexic. Acestea l-au avut drept gazdă pe milionarul senegalez Kabirou Mbodje, poreclit “Negrilă”, despre care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a relatat pe larg AICI.

Ținem să mai precizăm că Andreea Ciungan a fost combinată, în trecut, cu un bogătaș israelian, în vârstă, care are un super-apartament în zona de nord a Bucureștiului. Omul de afaceri din Israel a decis, însă, să părăsească România, iar Andreea Ciungan s-a ales, în urma relației cu el, cu o super-vilă în Pipera.

În prezent, Andreea Ciungan locuiește într-un imobil de lux din Capitală, situat în zona Nordului, ce valorează aproximativ 230.000 de euro.

(CITEȘTE ȘI: NEPOTUL LUI GIGI BECALI NU A ȚINUT CONT CĂ E ÎN PUBLIC ȘI…)

Vasile Geambazi, “tun” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până în urmă cu doar câteva săptămâni, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum controlează din umbră Academica Clinceni, formație care este la un pas de promovarea în Liga 1. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

(NU RATA: NEPOATA LUI GIGI BECALI E ”REGINA LUXULUI”! ALINA A MAI ”BIFAT” O APARIȚIE PUBLICĂ SCLIPITOARE)

Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...