Nepoata lui Gigi Becali e ”Regina luxului”! Alina a mai ”bifat” o apariție publică sclipitoare

Publicat: 15/10/2018 | 23:12

Alina Geambazi întoarce, întotdeauna, capetele pe stradă! Frumoasă şi elegantă, nepoata lui Gigi Becali nu are cum să treacă neobservată şi neadmirată, în acelaşi timp, pentru că nu degeaba și-a câștigat renumele de ”Regina luxului”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale de la ultima apariție publică de-a dreptul sclipitoare pe care a ”bifat-o” sexy-nepoata latifundiarului din Pipera. (Super oferta de angajare) Și-a completat colecția de genți cu încă o piesă scumpă (CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE PUȘTII-MINUNE AI ”NAȚIONALEI”, FILMAT GOL PUȘCĂ ÎN TIMP CE UN AMIC ÎI MASA BĂRBĂȚIA!)

Sexy-nepoata patronului de la FCSB a demonstrat, încă o dată, că nu degeaba i se spune în oraș ”Regina luxului”. (Cât câștigi dacă faci videochat?) La fiecare apariție publică, Alina Geambazi reușește să fure privirile tuturor, atât cu formele de invidiat cu care a înzestrat-o mama natură, cât și cu accesoriile de lux pe care le poartă. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA IMOBILIARELOR” + JUNIORUL UNUI CELEBRU MILIARDAR = LOVE!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Alina Geambazi, în parcarea unui renumit restaurant din partea de nord a Capitalei, acolo unde a mers să se relaxeze alături de cei dragi. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELE MAI SEXOASE ROMÂNCE DIN SHOWBIZ A POZAT 100% GOALĂ!)

A furat ochii tuturor

Îmbrăcată elegant și cu bun gust, sexy-nepoata lui Gigi Becali a mai bifat o apariție de-a dreptul sclipitoare. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Mamă a doi copii, Alina se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat și pe care știe să o pună în valoare.  Și, ca la fiecare ieșire publică, Alina a furat ochii tuturor cu geanta pe care a asortat-o la ținuta elegantă care îi punea în valoare fizicul bine definit.  Dacă, până acum, umbla cu cel mai exclusivist model de poșetă, „Hermes Kelly”, din piele de crocodil, care valorează oficial 40.000 de euro, de data aceasta, Alina a optat pentru o poșetă  J’adior de la Dior, evaluată la aproximativ 2.500 de euro.(NU RATA, AICI: IMAGINI EXCLUSIVE! BOGĂTAŞA ŞI-A SCOS LA PLIMBARE ŞI ULTIMA ”ACHIZIŢIE” DE LA GUCCI)

Sexy-nepoata lui Gigi Becali și-a completat colecția de genți cu încă o piesă scumpă

Deşi este nepoata favorită a lui Gigi Becali, Alina riscă, totuşi, să îi iasă de la inimă, deoarece poartă rochii foarte scurte, iar cu toţii ştim că latifundiarul din Pipera nu este de acord cu femeile care îşi expun prea mult formele.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Soţul Alinei, Vasile Geambazi, a devenit celebru datorită unei mari lovituri, dată la ANRP. Bogătaşul se numără printre beneficiarii marilor combinaţii de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. El a primit o despăgubire-record, de 70 milioane de euro, pentru un teren de 28,5 hectare din zona oraşului Voluntari, judeţul Ilfov. (CITEȘTE ȘI: NOI FILMĂRI DIN DUBAI CU MAYWEATHER & ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO. A FĂCUT SENZAȚIE CU UN CEAS DE 18 MILIOANE $!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...