Unul dintre puștii-minune ai ”naționalei”, filmat gol pușcă în timp ce un amic îi masa bărbăția!

Publicat: 15/10/2018 | 17:10

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare cu unul dintre puștii-minune ai ”naționalei”. Fotbalistul a intrat într-un ”joc” sexual bolnăvicios. Jucătorul a fost filmat gol-pușcă, în timp ce un amic îi masa bărbăția. Cei doi și-au pălmuit reciproc fesele, apoi… scenele sunt, pur și simplu, halucinante! Interzis categoric persoanelor sub 18 ani! (Super oferta de angajare) 

În primă fază, amicul fotbalistului legimat la o echipă grea din Liga 1 pregătește camera video. În tot acest timp, jucătorul care se află inclusiv în vizorul lui Cosmin Contra asistă, puțin neliniștit. Se freacă pe picior, pe față, își trece mâinile prin păr… Precizăm că filmarea intrată în posesia noastră are aproximativ 20 de minute. După câteva secunde, sportivul trece la treabă. Își dă pantalonii jos și începe să-și mângâie bărbăția.

(VEZI AICI: SHOW EROTIC LIVE ÎN FAȚA POLIȚIEI JUDEȚENE DIN VASLUI! TRECĂTORILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ)

După aproximativ un minut de “încălzire”, speranța fotbalului românesc își trage șortul și se așează lângă amicul său. Poartă o discuție scurtă, după care prietenul jucătorului își dă, la rândul lui, pantalonii jos. Se întoarce, iar sportivul cu numeroase prezențe în Liga 1 începe să-i pălmuiască fesele. Una, două, trei… Sus, pantalonii! Ședința ia, pentru moment, o pauză! Pentru că urmează sportivul la rând. Este lovit peste fese de tovarășul său de hârjoneală. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

“Spectacol” de videochat

Cei doi se așează, apoi, pe scaun pentru a-și trage sufletul. Nu pentru mult timp, pentru că fotbalistul aflat în vizorul lui Cosmin Contra se ridică hotărât. Se dezbracă de toate hainele. Amicul său nu stă pe gânduri și începe, fără nicio jenă, să-i maseze bărbăția. Inițial cu o mână, după care cu ambele! Totul a durat câteva zeci de secunde. ”Jocul” sexual bolnăvicios se sfârșește, iar puștiul-minune al ”naționalei” ia loc lângă prietenul său. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

(CITEȘTE ȘI: DOI ELEVI DIN GORJ AU FOST FILMAȚI ÎN IPOSTAZE SCANDALOASE, ÎNTR-UN DEPOZIT DIN CURTEA ȘCOLII!)

Spre finalul „ședinței” mai urmează câte o serie de pălmuiri reciproce, la fundul gol, după cum se vede în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. După aproximativ 20 de minute, spectacolul grotesc ia sfârșit. Ce a urmat, doar jucătorul și amicul său știu. Cert este că imaginile sunt, fără nicio exagerare, halucinante. Ședința de videochat cu cei doi va face, mai mult ca sigur, înconjurul fotbalului românesc!  (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...