Una dintre cele mai sexoase românce din showbiz a pozat 100% goală!

Publicat: 14/10/2018 | 10:19

Una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton a ”comis-o” din nou. După ce a anunțat că se pocăiește și că vrea să lase deoparte viața agitată, fostul iepuraș Playboy a pozat 100% goală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cele mai fierbinți imagini ale toamnei.(Super oferta de angajare) Atenție, nu sunt recomandate cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: NOI FILMĂRI DIN DUBAI CU MAYWEATHER & ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO. A FĂCUT SENZAȚIE CU UN CEAS DE 18 MILIOANE $!)

”Nu sunt fericită. Când am apărut pe coperta Playboy a fost o fericire superficială. Acum îmi doresc mai mult liniște și să fiu cu adevărat fericită în interior. Am avut o perioadă în care nu pot spune că mi-a mers tocmai bine. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Mi-ar plăcea ca pe fiul meu să-l cheme Zaid”, declara Rellys Tonu,  în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV. (NU RATA, AICI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY RELLYS TONU A EXPERIMENTAT LA PLAJĂ CELE MAI PERVERSE POZIȚII!)

Cu toate că a susținut că vrea să se retragă din showbiz și să lase în urmă trecutul fulminant, Rellys Tonu pare că vrea să revină în forță în lumina reflectoarelor. Fostul iepuraș Playboy a ”lovit” din nou. Mai exact, senzuala blondină a fost protagonista unui pictorial incendiar, iar fotografiile renumitului model au ajuns în atenția CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ)

Rellys Tonu a dat dovada, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiție și s-a lăsat fotografiată 100% goală. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Singurul accesoriu pe care sexy-timișoreanca l-a folosit a fost un lănțișor din aur care i-a mângâiat formele bine definite. Cum este familiarizată cu obiectivul camerei, Rellys nu a pierdut timpul și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale posturi. Cu siguranță, rezultatul shootingului este nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: A VENIT IN CLUB FARA A PURTA LENJERIE INTIMA LA O ROCHIE EXTREM DE SCURTA)

Rellys Tonu a pozat 100% goală. Sursă foto: Ioan Mărgineanu

Rellys Tonu, carieră de succes

În vârstă de 23 de ani, Rellys, pe numele ei real Raluca Tonu, este una dintre cele mai apreciate românce.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Tânăra care este originară din Timișoara a cunoscut celebritatea și a devenit un model de succes după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat în mai multe reviste dedicate bărbaților, inclusiv în Playboy.(NU RATA, AICI: LOREDANA CHIVU A PLÂNS ÎN BIROUL PROCURORILOR DE LA CRIMĂ ORGANIZATĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)