Daniela Crudu și Rellys Tonu, atingeri senzuale la piscină! Cele mai HOT momente ale începutului de vară!

Publicat: 08/06/2018 | 20:04

Două dintre cele mai apreciate dive din showbiz-ul românesc au făcut un adevărat spectacol la o piscină din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă în exclusivitate cele mai hot momente ale începutului de vară. (Console si accesorii gaming) Rellys Tonu și Daniela Crudu s-au pipăit în văzul tuturor. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU, SURPRINSĂ ÎN TIMP CE MIMA O PARTIDĂ DE SEX FIERBINTE)

Daniela Crudu și Rellys Tonu, două dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ului românesc, au profitat din plin de vremea frumoasă de afară. (Cele mai bune oferte laptopuri) Fosta asistentă a lui Capatos și sexy-modelul care s-a remarcat în Playboy și-au etalat formele la o piscină din Capitală.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul celor mai incitante momente ale începutului sezonului cald. În cele mai sexy costume de baie, Daniela Crudu și Rellys Tonu au avut o apariție de-a dreptul explozivă. După ce s-au bălăcit câteva minute bune, cele două dive au fost protagonistele unui episod care i-a pus pe jar pe bărbații din preajmă.

Mai exact, la un moment dat, Daniela Crudu s-a așezat peste prietena și a început să o maseze. Momentul în care Daniela i-a atins posteriorul focoasei blodine a fost „savurat” pe deplin de masculii care roiau în jurul celor două dive. (NU RATA, AICI:A RENUNȚAT LA IUBITUL POLITICIAN ȘI LA JOB CA SĂ FIE CU IRI!)

Daniela Crudu și Rellys Tonu, atingeri senzuale la piscină

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV anul trecut

Vara trecută, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la „Xtra Night Show”, emisiune prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membri ai echipei sunt: Anisia Gafton, Cătălin Bordea şi Silviu Andrei. Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără emisiunea „Asia Express”.

Divele s-au relaxat la o piscină din Capitală

Rellys a pozat nud

Rellys Tonu, pe numele ei real Raluca Tonu, este un fotomodel care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat nud în reviste dedicate bărbaților. (NU RATA, AICI: LOGODNICUL ELENEI UDREA: ”SPERAM CA FETIȚA NOASTRĂ SĂ SE NASCĂ ÎN ROMÂNIA! ACUM, IAU ÎN CALCUL SĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)