A renunțat la iubitul politician și la job ca să fie cu Iri!

Autor: I.D.
Publicat: 08/06/2018 | 08:21

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii neștiute despre Oana Cojocaru, noua cucerire a lui Irinel Columbeanu. (Promotiile zilei la monitoare) În vârstă de 21 de ani, bruneta a renunțat la iubit și la locul de muncă pentru a forma un cuplu cu miliardarul de la Izvorani. Înainte să-l întâlnească pe fostul soț al Monicăi Gabor, tânăra a avut o relație cu un membru din ”aripa tânără” a unui partid liberal.

Irinel Columbeanu (61 de ani) are o iubită nouă, de care pare mai îndrăgostit ca niciodată! Este vorba despre manechinul Oana Cojocaru (21 de ani). Între cei doi este o diferență de vârstă de 40 de ani, dar bruneta spune că nu îi pasă, pentru că îl iubește pe omul de afaceri. La fel ca Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Oana s-a născut și a crescut în județul Bacău. Miliardarul a cunoscut-o la un festival de modă, unde el era spectator, iar ea a urcat pe podium să înmâneze premii. (Reduceri mari la jocuri PC)

A fost momentul-cheie, în care Oana Cojocaru i-a atras atenția lui Irinel Columbeanu. Iar, în clipa de față, au ajuns să formeze cel mai nou cuplu din showbiz. A fost doar o chestiune de timp până ce puștoaica de 21 de ani și omul de afaceri să aibă o relație, despre care sursele noastre ultra-documentate susțin că a fost ”intermediată” de o doamnă blondă… Dar asupra identității acesteia și a ”schemei” folosite ca s-o atragă pe Oana în spectaculoasa „combinație” vom reveni! (VEZI AICI: CE ASCUNDE MILIARDARUL DESPRE IUBITA LUI CU 40 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

Interesant este faptul că, pentru a fi împreună cu miliardarul, manechinul a făcut anumite ”sacrificii”. Pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

Conform surselor citate, Oana Cojocaru avea o relație cu un puști de vârsta ei, membru în ”aripa tânără” a unui partid liberal. Imediat ce a intrat într-o legătură cu Irinel Columbeanu, bruneta în vârstă de 21 de ani a rupt relația cu cel care aspiră la o carieră politică de succes. Mai mult, tânăra a renunțat inclusiv la un job pentru a fi alături de cunoscutul afacerist, la Izvorani.

Bruneta lucra la o agenție consacrată, pe post de manechin. Relația cu omul de afaceri ar fi făcut-o, însă, să renunțe nu doar la job, ci și la prieteni. S-ar fi rupt total de persoanele cu care obișnuia să iasă în oraș și să se distreze. Și-a abandonat, practic, anturajul în care își petrecea timpul liber, mai spun sursele noastre. Oana Cojocaru nu a renunțat, totuși, la apartamentul din București în care locuia, cu chirie, până să-l cunoască pe Irinel Columbeanu. (CITEȘTE ȘI: IRI A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA CU PUȘTOAICA, IAR NOI AVEM DOVADA VIDEO!)

De dragul lui Irinel Columbeanu, Oana și-ar fi dat, astfel, viața peste cap. Mai mult, ea ar fi ajuns „persona non-grata” la fostul loc de muncă. Motivul? Oana Cojocaru ar fi trebuit să fie prezentă la Monaco, la un eveniment de top. Biletele de avion au fost cumpărate. Bruneta nu a mai dat, însă, niciun semn după prima noapte petrecută în vila de la Izvorani. Lucru care le-ar fi deranjat enorm pe fostele colege ale Oanei, potrivit surselor citate.

Până să-l cunoască pe Irinel Columbeanu și să aibă o relație cu tânărul politician, Oana Cojocaru s-ar mai fi iubit cu un tânăr de vârsta ei, originar din Constanța.

Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe Oana Cojocaru

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au apărut, recent, într-o emisiune TV, unde au povestit cum s-au cunoscut. Omul de afaceri a mărturisit că “a pus ochii pe ea” la o prezentare de modă, unde bruneta a defilat pe podium. După acest episod, el ar fi contactat-o pe Facebook, apoi s-a înfiripat o relație de iubire între cei doi. Realitatea, însă, pare a fi un pic diferită. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să facă noi dezvăluiri despre Oana Cojocaru, bruneta care l-a fermecat pe Irinel Columbeanu.

E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată”, a spus Oana Cojocaru. Legat de ce cred părinții ei despre faptul că a devenit iubita lui Irinel Columbeanu, bruneta susține că aceștia nu au nimic împotrivă: “Nu văd o problemă în legătură cu diferența de vârstă. Prietenii au spus că este decizia mea orice aş face. Nu am avut multe păreri. Nu văd o problemă în asta (n.r. vârstă). Tata a spus că este alegerea mea, mama la fel”. (NU RATA: MILIARDARUL, SURPRINS ÎN TIMP CE SE SĂRUTA PASIONAL CU IUBITA MULT MAI TÂNĂRĂ)

Irinel Columbeanu a mai dezvăluit că nu a fost la Bacău să-i cunoască pe părinții iubitei lui, deși Oana a recunoscut că l-a invitat: “Nu m-am dus niciodată la Bacău! Dumnezeu știe cum de sunt și Oana și Monica tot din Bacău. Eu nu m-am dus niciodată la Bacău!”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...