Irinel Columbeanu, surprins în timp ce se săruta pasional cu iubita mult mai tânără decât el

Publicat: 11/05/2018 | 09:21

„Iubirea nu ține cont de vârstă”. Așa considera Irinel Columbeanu când s-a căsătorit în 2006 cu Monica Gabor, pe când aceasta avea 18 ani. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Și… se pare că și în prezent, afaceristul de la Izvorani trăiește după același principiu. Asta pentru că, recent, el a fost fotografiat în tandrețuri alături de o tânără frumușică foc. Deși era noapte, s-au observat destul de bine asemănările dintre actuala iubită și fosta soție, care i-a dăruit-o pe Irina.

Citește și: MEGA-EXCLUSIVITATE. Milionarul de la Izvorani este strâns cu uşa de creditori după 10 ani de „eschive”! Îi vânează averea lui Irinel Columbeanu! O firmă băgată în faliment de fostul soţ al Monicăi Gabor nu cedează: a redeschis procesul prin care pretinde executarea proprietăţilor omului de afaceri!

Irinel Columbeanu a fost surprins în urmă cu trei zile în timp ce a luat o cina romantică în compania iubitei sale mai tânără într-un restaurant cunoscut din zona Kiseleff, potrivit Click.ro. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Partenera lui are trup de zeiță, zâmbet ca la Hollywood și un păr foarte lung. După ce s-au delectat cu preparate alese, afaceristul de la Izvorani a plimbat-o cu Bentley-ul de 150.000 de euro pe bulevardele mari din București.

Cei doi au povestit vrute și nevrute în mașina luxoasă, iar spre miezul nopţii au ajuns în zona Militari, unde Irinel Columbeanu și-a parcat bolidul. La scurt timp după ce a oprit motorul, Iri și iubita mai tânără și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat și s-au atins pasional. După ce a coborât din autoturism, tânără a fost întrebată despre relația pe care o are cu celebrul afacerist, însă nu a răspuns nimic. În schimb, fostul soț al Monicăi Gabor a spus sec: „Nu comentez”, conform sursei citată mai sus.

Citește și: Monica Gabor și-a ieșit din minți din cauza unei femei care l-a criticat pe Mr. Pink: „Și dacă ar avea, tot aș sta lângă el!”

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink. La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe „fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și...