Logodnicul Elenei Udrea: ”Speram ca fetița noastră să se nască în România! Acum, iau în calcul să…”

Publicat: 08/06/2018 | 09:15

Vestea că Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a fost condamnată definitiv la șase ani de detenție a căzut ca un trăsnet pentru logodnicul acesteia. (Console si accesorii gaming) Adrian Alexandrov, bărbatul alături de care fosta blondă de la Cotroceni trăiește o frumoasă poveste de dragoste, a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, după ce a aflat de decizia magistraților.(CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA SE MĂRITĂ CU ADRIAN ALEXANDROV!)

Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o, marți, pe Elena Udrea la șase ani de închisoare în Dosarul ”Gala Bute”.  La două zile după decizia magistraților, Adrian Alexandrov, iubitul fostului Ministru al Transporturilor, a făcut primele declarații publice, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(Cele mai bune oferte laptopuri)

Bărbatul care se află la mii de kilometri distanță de cea care îi va oferi primul moștenitor a vorbit deschis despre momentele grele pe care le trăiește în această perioadă, dar și despre situația în care se află iubita lui. (NU RATA, AICI: ELENA UDREA A ATRAS ATENȚIA PRESEI DIN COSTA RICA)

”Voi pleca în Costa Rica”

”Decizia a fost una total neașteptată, m-au sunat cei din presă pentru a obține o reacție, dar în astfel de momente îți găsești cu greu cuvintele, așa că am refuzat și mi-am rezervat dreptul la tăcere. Speram cu toții ca dosarul să se trimită înapoi spre a fi rejudecat și reanalizat, urmând că Elena să se întoarcă în țară și să nască aici, pentru că îmi doream ca fetița să se nască în România. Din moment ce lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit, iau în calcul varianta în care voi pleca în Costa Rica, după ce îmi aranjez lucrurile în România. Din punctul meu de vedere, lupta ei nu este încă pierdută, poate contesta decizia instanței și poate cere revizuirea acesteia. Nu pot să nu observ cum unii din cei mai aprigi contestatari ai Elenei, aici mă refer la anumiți jurnaliști și adversari politici, nu au fost de acord cu decizia instanței și au afirmat că dosarul trebuia trimis către rejudecare, nefiind o decizie dreaptă”. (NU RATA, AICI: REACȚIA MAE DUPĂ CE ELENA UDREA A CERUT AZIL POLITIC ÎN COSTA RICA)

”Un alt aspect la fel de important este că de atâția ani se poartă un război pentru putere, iar singurii care au de pierdut sunt românii. Este trist să știi că în România anului 2018 nu există un proiect de țară… să știm cum va arăta această țară peste 20 de ani și încotro ne îndreptăm. Sper să prind ziua în care formațiunile politice și instituțiile statului își vor da mâna pentru binele comun al țării și al românilor”, a declarat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 ROMÂNIA.

Elena Udrea, dată în urmărire

Elena Udrea este urmărită general, în mod oficial, de către Poliţia Română. Pe site-ul instituției a apărut fotografia fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, iar la motivul urmăririi este trecut mandatul de executare a pedepsei emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală, după decizia instanţei supreme. Tot pe site-ul Poliției, se arată că faptele pentru care Elena Udrea este căutată sunt luare de mită şi abuz în serviciu. (NU RATA, AICI: CÂT O VA COSTA PE ELENA UDREA NAȘTEREA ÎN COSTA RICA! SUMA NU ESTE DELOC MICĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...