Elena Udrea se mărită cu Adrian Alexandrov! Anunțul a fost făcut chiar de viitoarea mămică: “Mă căsătoresc cu tatăl copilului“

Publicat: 11/05/2018 | 16:51

Elena Udrea este însărcinată în patru luni și este foarte bucuroasă că va deveni pentru prima oară mamă. Fericirea nu este completă însă, deoarece nu îl are alături și pe logodnicul ei. Blonda se află în Costa Rica de câteva luni de zile și din cauza problemelor în diferite procese, a cerut acolo azil politic.

Despre sarcină, Elena Udrea a susţinut recent că nu vrea să nască în Costa Rica. Doreşte ca fetiţa ei să vină pe lume într-un spital din România.

Sunt însărcinată în 15 săptămâni și cu siguranță va fi fată, contrar celor spuse de așa numiții ghicitori. Sunt însărcinată și îmi este bine. În primele trei luni a fost mai rău. Îmi doresc să nasc copilul meu în România, a precizat Elena Udrea.

Referitor la relația pe care o are cu Adrian Alexandrov, fosta blondă de la Cotroceni a mărturisit că are de gând să se căsătorească când o  să se întoarcă în țară. Sunt doar logodită. Dar când mă întorc acasă mă căsătoresc, cu tatăl copilului. El este în ţară în momentul ăsta, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a anunțat din Costa Rica că este însărcinată

Declarația ei a avut loc pe 1 martie, în cadrul unui interviu la Antena 3.

„Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii.

Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”, a mărturisit fosta blondă de la Cotroceni.

Citește și...