Elena Udrea a atras atenția presei din Costa Rica: “O femeie foarte controversată în ţara ei”

Publicat: 05/05/2018 | 09:48

 Presa din Costa Rica a scris un articol despre “românii fugari”, iar Elena Udrea a fost descrisă drept “o femeie foarte controversată în țara ei”. Și prietena ei, Alina Bica, apare în presa internațională, iar jurnaliștii au scris că nu doar Costa Rica este preferată de numele sonore din România, ci și Madagascar.

Citește și: Elena Udrea a izbucnit în plâns când a aflat sexul bebelușului. Inevitabil, ea s-a gândit și la copilul pe care l-a pierdut

Publicaţia Diario Extra a scris un articol intitulat “Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu”, referindu-se la Elena Udrea, despre care afirmă că este “o femeie foarte controversată în ţara ei”, amintind că este fost ministru şi că este acuzată de corupţie. Articolul, care invocă şi presa din România, o menţionează şi pe Alina Bica, potrivit News.ro.

Citește și: Alina Bica a cerut azil politic în Costa Rica, la o săptămână după Elena Udrea

“Costa Rica şi Madagascar sunt separate de mii de kilometri şi de multe ore de zbor cu avionul, însă au o particularitate care atrage românii care încearcă să fugă de justiţia din ţara lor: niciuna nu are tratat de extrădare cu România“, scrie autorul articolului din publicaţia din Costa Rica, precizând că tocmai de aceea Costa Rica a devenit o destinaţie de aur pentru politicienii din “statul balcanic” şi că cel mai recent caz este al Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, despre care afirmă că a fost acuzată de trafic de influenţă şi că a cerut azil politic.

Citește și: Cum arată carnetul de refugiat în Costa Rica al fostului ministru al Turismului, Elena Udrea

Articolul, care preia informaţii din presa din România referitoare la acuzaţiile aduse fostului ministru al Transportului şi la extrădarea sa, o menţionează şi pe fosta şefă DIICOT Alina Bica.

Materialul este ilustrat cu două fotografii ale lui Udrea dintr-un pictorial pentru The One, precum şi cu o altă imagine, difuzată de un tabloid, în care Udrea este în costum de baie, comentariul care le însoţeşte fiind “Elena Udrea este o femeie foarte controversată în ţara ei”.

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Citește și...