Acasă » Cancan » Miliardarul “Negrilă”, reclamat în “dosarul” dispariției a 3 sticle de Dom Perignon la NUBA!

Miliardarul “Negrilă”, reclamat în “dosarul” dispariției a 3 sticle de Dom Perignon la NUBA!

De: Cancan 09/01/2019 | 22:41

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, povestea incredibilă a giumbușlucurilor pe care le-ar fi făcut anul trecut, în Mamaia, miliardarul Kabirou, poreclit „Negrilă” (chiar de către invitatele lui). Senegalezul care petrece în Tulum, Mexic, alături de o brigadă de super-frumuseți din România este reclamat în „dosarul” dispariției a trei sticle de Dom Perignon de la NUBA Mamaia. În plus, africanul l-ar fi deposedat de 300 de euro, prin „metoda bancomatul”, pe un renumit afacerist de la noi din țară. (VEZI ȘI: INCREDIBILA SCHEMĂ PRIN CARE MILIARDARUL SENEGALEZ A PUS MÂNA PE O BRIGADĂ DE SUPER-FRUMUSEȚI DIN ROMÂNIA)

D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul șocante despre „afacerile neterminate” ale bogătașului senegalez Kabirou în stațiunea-etalon a litoralului românesc. (NU RATA, AICI: MILIARDARUL KABIROU I-A LUAT SEXY JURISTA NERVOSULUI SYDA!)

Potrivit mărturiilor făcute de o sursă D.A.S. categoria A, pe 29 aprilie anul trecut, Kabirou Mbodje, senegalezul care a organizat o escapadă de lux în Mexic împreună cu o brigadă de super-frumuseți din România, a „aterizat” la cel mai renumit club de pe litoralul românesc, NUBA.

Din câte se pare, afaceristul nu a descins singur la distracție. Senegalezul ar fi fost însoțit de Maria Nuțica, de Norina, dar și de altele, parte dintre româncele cu care petrece zilele acestea în Mexic. Cum, în momentul respectiv, clubul NUBA era doldora de clienți și toate mesele erau ocupate, angajații localului i-au așezat pe senegalez și compania la masa unor afaceriști care comandaseră trei sticle de Dom Perignon. Cum ar veni, au fost înghesuiți miliardarii între ei, ceea ce se mai întâmplă.

Bogătașul senegalez, reclamat în ”dosarul” dispariției a trei sticle de Dom Perignon de la NUBA

Cine a băut cele trei sticle de șampanie?

Potrivit sursei citate, la scurt timp după ce s-a „instalat” comod la masa acestora, bogătașul senegalez, fără să țină cont de faptul că băutura de pe masă nu-i aparține – nu o comandase el sau suita, a început să o bea după bunul plac. Bautur[ fina, de altfel: acidulată cât trebuie și rece-rece. Mai mult, „Negrilă” le-ar fi umplut paharele și frumuseților care-l însoțeau, Maria Nuțica & comp. La un moment dat, când au văzut ce „dezmăț” este la masa lor, afaceriștii lângă care s-a așezat „gașca” senegalezului au cerut angajaților de la NUBA ca cele trei sticle de Dom Perignon să fie trecute pe nota de plată a însetatului african, din moment ce el a fost cel care le-a venit de hac. (NU RATA, AICI: SEXOASA ÎL „DENUNȚĂ” CU PROBE PE FOTBALISTUL-VEDETĂ AL LUI HAGI)

Miliardarul Kabirou și „metoda bancomatul”

După ceva timp, senegalezul a părăsit clubul la brațul fetelor, ca un adevărat biruitor. Spun surse prezente la fața locului însă că echipa lui „Negrilă” a luat și trei sticloanțe la plecare, era și păcat să nu aibă băutura fină și mai târziu, poate la hotel, sau unde aveau chef!

Ce s-a întâmplat însă în parcare e chiar funny. Grupul s-a tot învârtit de colo-colo prin parcarea uriașă, aparent în căutarea a ceva. Spun sursele noastre că, la un moment dat, un mare om de afaceri bucureștean, care îl cunoștea pe „Negrilă”, l-a văzut dezorientat și l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor. „Negrilă” a spus că e în căutarea unui bancomat, că are nevoie de niște cash. De înțeles perfect, oricine cu o suită de tinere talentate și pricepute are nevoie de „muniție”.

Afaceristul i-a zis ca îl poate împrumuta, că nu e niciun bancomat în zonă. Așa s-a ales „Negrilă” cu 300 de euro, cum ar zice unii, din Cer. Ce s-a întâmplat: „Negrilă” s-a făcut nevăzut, nici până astăzi nu a dat sutele înapoi! O fi uitat, ce mai sunt la „Negrilă” trei sutici? (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL MILIONARULUI-SINUCIGAȘ ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU EX-IUBITA LUI DANI OȚIL!)

S-a rupt lanțul de „iubire”, în Mexic

După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit, în premieră mondială, amănunte picante despre escapada din Mexic pe care Kabirou a pus-o la cale alături de brigada de super-frumuseți din România, se pare că „Negrilă” – așa cum este poreclit miliardarul chiar de către sexy-românce – „a luat foc”.

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, senegalezul Kabirou ar intenționa să le „expedieze” mai devreme în România pe frumusețile alături de care petrece în Mexic. Din câte se pare, tensiunea ar fi crescut și în interiorul „brigăzii Paris”. Majoritatea fetelor ar pune toată această tensiune pe seama lui Syda și a fostei sale iubite, care, în prezent, se pare că nu mai este văzută cu ochi buni de restul grupului. „Ne-ai băgat în gura lumii, ne-ai stricat combinația”. (NU RATA, AICI: SUPER-STARUL „NAȚIONALEI” LUI RĂDOI S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA!)

Spiritele s-ar fi încins în Mexic…

Luxul din Mexic, doar de fațadă?!

Mai mult decât atât, adevărul despre viața fabuloasă pe care o duc fetele din „brigada Paris” în Mexic ar fi cu totul altul față de cum este prezentat în postările pe care le fac pe Instagram. Se pare că frumoasele nu sunt chiar răsfățate de „Negrilă”. Ba chiar ar fi supuse unor condiții mai puțin plăcute. Nu inumane, dar na… Surse din anturajul miliardarului senegalez susțin că tinerele sunt nevoite să doarmă înghesuite într-o cameră și nu se bucură de cine știe ce delicatese culinare. Și băutura, subțire. Într-o cameră dorm chiar patru dintre superbități, într-o oarecare înghesuială.

Ba, mai mult, potrivit unor zvonuri, sexoasele au fost certate în repetate rânduri de periculosul „Negrilă” pentru că au îndrăznit să intre încălțate în vila din Tulum, Mexic, în care sunt cazate.

Senegalezul le-ar fi obligat pe toate să-și lase încălțările la intrarea în vilă și să umble desculțe prin casă. Se pare că tinerele ar fi cerut chiar ajutorul prietenilor din țară, inclusiv lui Syda, pentru a scăpa de „ororile” din Mexic”. (NU RATA, AICI: PRIMARUL BRAȘOVULUI A ÎNNOPTAT LA HOTEL CU MILIONĂREASA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...