Miliardarul Kabirou i-a luat sexy jurista nervosului Syda!

Publicat: 07/01/2019 | 23:23

Chiar înainte de Anul Nou, fostul ginere al lui Traian Băsescu și iubita lui s-au despărțit (DETALII AICI), după o relație care a durat aproximativ doi ani. Din câte se pare, Maria Grigoriu nu a suspinat prea mult după Syda. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că sexy-jurista s-a înrolat în ”Brigada Paris” și se ascunde într-un anturaj hiper-potent, într-o vacanță de cinci stele. La mijloc e vorba de un miliardar celebru… (CITEȘTE ȘI: ALTERCAȚIA CU GIGI BECALI I-A FOST “FATALĂ”. PĂRĂSIT DE SEXY-JURISTĂ, “SYDA” A FOST FILMAT CU ALTA)

La aproximativ o săptămână după ce s-a despărțit de fostul ginere al lui Traian Băsescu, sexy-jurista a dat o fugă până în Mexic alături de “Brigada Paris”. D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii exclusive despre peripețiile fostei iubite a lui Syda. (NU RATA, AICI: PRIMARUL BRAȘOVULUI, AVENTURI LA SHOPPING ÎN BUCUREȘTI CU „REGINA IMOBILIARELOR DE SUB TÂMPA”!)

Escapadă regizată de un miliardar

Din câte se pare, despărțirea de fostul ginere al lui Traian Băsescu nu pare să o afecteze pe sexy-jurista Maria Grigoriu. La scurt timp după ce a pus capăt relației cu Syda, senzuala brunetă a plecat, în cea mai mare discreție, într-o minunată vacanță, în Mexic, alături de două prietene, Norina și Nuțica, din ”Brigada Paris”.

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, escapada sexy-juristei, dar și celor două bombe sexy, Norina și Nuțica, a fost regizată de Kabirou Mbodje, un renumit afacerist din Franța. Cu toate că ex-iubita lui Syda a încercat să țină totul departe de ochii curioșilor, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini senzaționale din sejurul de lux al sexy-juristei.

Sexy-jurista lui Syda, vacanță de cinci stele în Mexic alături de ”Brigada Paris”

Petreceri fabuloase în Mexic

Maria și prietenele ei sunt tratate mai ceva ca niște prințese. În cinstea româncelor, Kabirou Mbodje, miliardarul francez, a organizat cele mai tari petreceri într-un local de lux din regiunea Tulum, acolo unde ”Brigada Paris”, la care se pare că a aderat și sexy-jurista, se delectează cu cele mai sofisticate preparate culinare, dar și cu cele mai rafinate băuturi. (NU RATA, AICI: DE CE S-A ”APRINS” SYDA ȘI A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE FINANȚATORUL FCSB-ULUI… ARE LEGĂTURĂ CU SEXY-IUBITA JURISTĂ!)

Norina și Nuțica din ”Brigada Paris”, vacanță de cinci stele în Mexic la invitația lui Kabirou Mbodje

 Cine este Kabirou Mbodje?

În vârstă de 54 de ani, Kabirou Mbodje este CEO și fondator al Wari, o companie senegaleză ce se ocupă cu transferul de bani și care a fost înființată în anul 2008. Cu toate că s-a născut în Lyon, Kabirou Mbodje deține atât cetățenia franceză, cât și cea senegaleză. Mai mult decât atât, afaceristul care le-a invitat pe cele trei românce în Mexic este deținătorul a trei titluri de campion national al Senegalului la echitație (1993, 2005, 2007). (NU RATA, AICI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU, IMPREVIZIBILUL SYDA, A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE GIGI BECALI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN POIANĂ!)

Kabirou Mbodje, miliardarul francez care a pus la cale vacanța de cinci stele a sexy-juristei

Structura afacerilor lui Kabirou Mbodje

Firmele miliardarului care a dus-o pe sexy-jurista lui Syda în Mexic

Potrivit warileaks.com, în anul 2017, cifra de afaceri a firmelor deținute de  Kabirou Mbodje a fost în jur de 1,5 milioane de dolari, iar anul trecut, omul de afaceri care a invitat-o pe sexy-jurista lui Syda în Mexic, își propusese o investiție de aproximativ 30 de milioane de dolari.

Forbes relata, la începutul lui 2018, că averea lui Kabirou Mbodje a crescut considerabil, companiile sale având peste 300 de angajați, cu operațiuni în 60 de țări. Veniturile omului de afaceri se cifrau la peste 150 de milioane de dolari.

Businessmanul dezvăluia, de altfel, în decembrie 2018, potrivit FinancialAfrik, că tranzacțiile efectuate de Wari, platforma sa digitală de servicii comerciale și financiare, depășiseră bariera de șase miliarde de euro pe an.

Sexy-jurista l-a părăsit pe Syda, în prag de Anul Nou!

Scandalul cu Gigi Becali nu a fost singurul moment neplăcut de care a avut parte Bogdan Ionescu (alias Syda) în vacanța pe care a petrecut-o într-un luxos hotel din Poiana Brașov. Cu puțin timp de a înainte de conflictul cu boss-ul de la FCSB, fostul soț al Elenei Băsescu a primit o lovitură crâncenă din partea iubitei. Potrivit unuei surse D.A.S., categoria A, Maria Grigoriu l-a părăsit pe ex-ginerele lui Traian Băsescu, Syda, cu doar două zile înainte de Anul Nou.

Cei doi au petrecut separat noaptea dintre ani. De Revelion, Syda a petrecut alături de mai mulți prieteni într-o locație de cinci stele din Poiană, în timp ce Maria Grigoriu a ales să petreacă trecerea în Noul An într-un renumit club din București. (NU RATA, AICI: RĂZBOI TOTAL ÎNTRE BOGDAN IONESCU “SYDA” ȘI GIGI BECALI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...