Ex-ginerele lui Băsescu, imprevizibilul Syda, a sărit să-l caftească pe Gigi Becali într-un restaurant din Poiană!

Publicat: 01/01/2019 | 23:13

În ajunul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Băsescu,  imprevizibilul Syda, a sărit să-l caftească pe Gigi Becali într-un restaurant din Poiana Brașov.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar cateva luni!)Totul a pornit după o replică tăioasă a boss-ului de la FCSB. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii șocante despre mega-scandalul începutului de an.(CITEȘTE ȘI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” A RĂVĂȘIT BUCUREȘTII CU UN BENTLEY DE UN SFERT DE MILLION €!)

D.A.S (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare despre mega-scandalul ce s-a petrecut cu doar două zile înainte de revelion, într-un renumit hotel de cinci stele din Poiana Brașov. Bogdan Ionescu și Gigi Becali au fost protagoniștii unor momente de-a dreptul șocante. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Bogdan Ionescu și Gigi Becali, mega-scandal în Poiana Brașov

Firul evenimentelor pe larg

Potrivit unei surse D.A.S categoria A, evenimentul violent a avut loc cu doar două zile înainte de Revelion, într-un renumit hotel din Poiană. Pentru că s-a despărțit de fosta iubită Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea bună drept Syda, a mers în restaurantul hotelului de lux pentru a-și îneca amaru. La un moment dat, bossul de la FCSB s-a dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun, și din câte se pare că în momentul când l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-a putut abține și a avut o replică acidă la adresa acestuia. Potrivit martorilor, scandalul dintre cei doi a început după ce Becali i-a replicat lui Syda: ”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Imediat ce a auzit vorbele milionarului, Syda, care era destul de ”bine”, a sărit să-l caftească pe boss-ul de la FCSB. Cu greu, cei doi bărbați au reușit să fie calmați de câțiva oameni ce se aflau în restaurant.(NU RATA, AICI: S-AU CUNUNAT ÎN SECRET ÎNAINTE DE REVELION!)

Syda a sărit să-l caftească pe Gigi Becali

Syda, amenințat de bodyguardul lui don Gigi!

După ce ”Războinicul Luminii” a fost umilit în public de ex-ginerele lui Traian Băsescu, Fane Dediu, bodyguardul lui Gigi Becali, a jurat că o să-i spele rușinea patronului.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Acesta i-ar fi transmis lui Bogdan Ionescu faptul că o să-i aplice o serioasă corecție atunci când o să-l întâlnească. (NU RATA, AICI: MAI MULTE MARI CUTREMURE NE VOR LOVI ÎN 2019! E VORBA DESPRE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...