”Prințesa ochelarilor” a răvășit Bucureștii cu un Bentley de un sfert de million €!

Publicat: 01/01/2019 | 21:08

Moștenitoarea Opticris a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar cateva luni!) ”Prințesa ochelarilor” a răvășit Bucureștiul cu un Bentley de un sfert de million €. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile senzaționale cu fosta soție a lui Hector Bitar. (CITEȘTE ȘI: LA MULȚI ANI ROMÂNILOR ȘI ROMÂNIEI NOASTRE!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în exclusivitate, imaginile începutului de an. Monica Cristescu, cea supranumită ”Prințesa ochelarilor”, și-a scos noua bijuterie pe patru roți  – , un Bentley evaluat la 250.000 de euro – într-o zonă exclusivistă din București. (NU RATA, AICI: SE ANUNȚĂ NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ)

”Prințesa ochelarilor” a răvășit Bucureștiul cu un Bentley de un sfert de million €!

Aceasta a condus Bentley-ul până la un renumit local din București, acolo unde moștenitoarele Opticris s-au reunit la ceas de seară. După întâlnirea pe care au avut-o alături de câteva prietene, moștenitoarele Opticris au părăsit locația în care s-au delectat cu cele mai sofisticate preparate culinare.

Îmbrăcate elegant, așa cum ne-au obișnuit, Monica și Irina, care erau însoțite, se pare, și de fiica celei din urmă, Alessia, s-au îndreptat, agale, spre bijuteria pe patru roți, care le aștepta în parcare. (NU RATA, AICI: LIDIA BUBLE ŞI RĂZVAN SIMION S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET! PRIMA IMAGINE CU MIRII)

Irina și Monica Cristescu, moștenitoarele OPTICRIS

Irina Cristescu a fost căsătorită cu Hector Bitar, dar a divorțat în 2016

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul anului 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani. El, un faimos arhitect şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. O privire a fost suficientă pentru a declanşa un cutremur emoţional.

S-au privit în ochi şi trei secunde le-au fost de ajuns pentru a înţelege ce au de făcut. S-au îndrăgostit nebuneşte şi iremediabil, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic. Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La petrecerea de nuntă, concentraţia de milionari a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume, în 2016 ocupând poziţia a doua, după Bill Gates, cu o avere estimată la 77,1 miliarde de dolari. În ianuarie 2014, Irina a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava. La câteva luni după ce a născut-o pe Alessia, s-a întâmplat ceva ce a făcut-o pe româncă să îşi dorească să evadeze din ceea ce până atunci fusese ’’Paradisul’’.

Divorţul a fost demarat, în mare taină, la Bucureşti. La începutul anului 2016, Irina Cristescu a primit custodia fetiţei. Instanţa judecătorească a formulat o decizie definitivă în procesul dintre cei doi. (NU RATA, AICI: RAR O VEZI AȘA PE ANDREEA ESCA! A AVUT DITAMAI DECOLTEUL DE REVELION)

Părinții Irinei dețin compania OPTICRIS

Cele trei divizii ale companiei familiei ei, Opticris, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că Irina a fost obişnuită de mică cu un trai lipsit de griji. (NU RATA, AICI: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...