Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Prima imagine cu mirii

Publicat: 31/12/2018 | 13:17

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în secret. Cei doi au ales să îşi unească destinele după o relaţie de patru ani, pe plajă. Vedeta a postat o imagine pe pagina sa de Instagram, de la ceremonie, iar mesajele de felicitare au început să curgă.

Casă de piatră, aşteptam şi un bublişor mic!!! Vă doresc multă fericire!!!/ Casă de piatră, iubire, înţelegere şi mulţi copii! Dumnezeu să vă binecuvânteze!/ Aţi făcut nunta în Maldive .. secretă?/ O familie frumoasă!/ Te admir mult! Multe binecuvântări, iubire şi fericire!/ Nu creeeed!!! Felicitări! Să vă iubiţi şi să vă respectaţi forever!!! Sunteţi doi frumoşi!!!!” au fost câteva dintre mesajele transmise.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu reușit

”Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum”, Spunea Lidia Buble la un moment dat, recunoscând că nu dorește să se grăbească. ”Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere.”

Nu mai pot să-mi imaginez viaţa fără Răzvan. Am senzaţia că suntem dintotdeauna împreună. De un an şi jumătate îmi este şi manager, am încredere oarbă în el. Îl iubesc şi nu mă văd fără el„, declara Lidia Buble despre Răzvan Simion.

Citește și...