Altercația cu Gigi Becali i-a fost “fatală”. Părăsit de sexy-juristă, “Syda” a fost filmat cu alta

Publicat: 02/01/2019 | 23:06

În ajunul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Băsescu, imprevizibilul Syda, a sărit să-l caftească pe Gigi Becali într-un restaurant din Poiana Brașov. Totul a pornit după o replică tăioasă a boss-ului de la FCSB. Mega-scandalul s-a petrecut pe 29 decembrie, cu doar două zile înainte de revelion, într-un renumit hotel de cinci stele din Poiana Brașov.

VEZI AICI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU, IMPREVIZIBILUL SYDA, A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE GIGI BECALI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN POIANĂ!

La un moment dat, bossul de la FCSB s-a dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun, și din câte se pare că în momentul când l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-a putut abține și a avut o replică acidă la adresa acestuia. Potrivit martorilor, scandalul dintre cei doi a început după ce Becali i-a replicat lui Syda: ”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”.

Imediat ce a auzit vorbele milionarului, Syda, care era destul de ”bine”, împușcând și câteva șampanii rafinate Armand de Brignac, a sărit să-l caftească pe boss-ul de la FCSB. Cu greu, cei doi bărbați au reușit să fie calmați de câțiva oameni ce se aflau în restaurant.

În urma incidentului, Bodan Ionescu, zis “Syda” a rămas fără iubită. Pentru că, în urma incidentului, Maria Grigoriu a părăsit Poiana Brașov. Sexy-jurista s-a despărțit de fostul ginere al lui Traian Băsescu și și-a văzut, mai departe, de viață.

NU RATA: RĂZBOI TOTAL ÎNTRE BOGDAN IONESCU “SYDA” ȘI GIGI BECALI. “LOCUL LUI E LA OSPICIU!”

Syda nu a suspinat prea mult după sexy-juristă. Pentru că, în noaptea de Revelion, s-a afișat cu o altă domnișoară. La doar câteva ore după scandalul cu Gigi Becali! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu Bogdan Ionescu și tânăra cu care s-a distrat distrat de Revelion. Apoi, în prima zi a anului, au fost împreună să schieze.

Syda a postat un video cu partenera sa pe contul personal de Instagram, pe care, ulterior, l-a șters. Noi, avem, însă, capturile și vi le prezentăm în premieră! În concluzie, după ce sexy-jurista i-a frânt inima fugind înainte de Revelion, Bogdan Ionescu a găsit o altă domnișoară cu care să petreacă noaptea dintre ani.

Citește și...