Război total între Bogdan Ionescu “Syda” și Gigi Becali. “Locul lui e la ospiciu!”

Publicat: 02/01/2019 | 18:28

Scandalul dintre Bogdan Ionescu “Syda” și Gigi Becali ia amploare. Fostul ginere al lui Traian Băsescu l-a atacat, din nou, extrem de dur pe patronul FCSB-ului, susținând că locul milionarului din Pipera este la ospiciu, nicidecum în libertate.

“Eram în holul hotelului, la bar, însoțit de o domnișoară când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să îmi adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată! Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește mai mult. Este o chestie personală, o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție. E tarlaua maică-sii?”, a declarat Bogdan Ionescu, conform spynews.ro.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit informații extraordinare despre altercația care a avut loc, în Poiana Brașov, între Gigi Becali și ex-ginerele lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Syda (TOATĂ POVESTEA AICI).

Citește și...