Acasă » Cancan » Primarul Brașovului, aventuri la shopping în București cu „Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”!

Primarul Brașovului, aventuri la shopping în București cu „Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”!

De: A. B. 06/01/2019 | 21:21

De foarte multă vreme, în Brașov se vorbește despre o relație cu totul specială stabilită între primarul localității – George Scripcaru – și Daniela-Cristina Kasper, dezvoltator imobiliar, cunoscută mult mai bine ca ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”. Între cei doi există legături foarte strânse – în cele mai multe dintre cazuri, controversate – existând informații conform cărora cartierele aflate în ”zona de influență” a Danielei Kasper beneficiază de ”prioritate” atunci când vine vorba despre racordarea la utilități sau asfaltarea străzilor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a descoperit că există un sâmbure de adevăr în tot acest scenariu pe care principalii actori – George Scripcaru și Daniela Kasper – îl contestă de fiecare dată.

Primarul George Scripcaru și Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, au fost filmați de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la… shopping! Și nu oriunde, ci chiar în București, legătura dintre cei doi fiind, din câte se poate constata, chiar mai strânsă decât părea la o primă vedere. Comportându-se ca un adevărat cuplu, George Scripcaru și Daniela Kasper au decis ca, la sfârșit de an, să se relaxeze în Băneasa Shopping City, acolo unde au trecut din magazin în magazin, probând și cumpărând diferite articole vestimentare ”de firmă”, fără să se uite la bani.

Primarul Scripcaru a probat diferite articole vestimentare, fiind asistat chiar de ”Regina imobiliarelor”

Ședința de shopping din mall-ul Băneasa a durat aproximativ două ore, răstimp în care primarul și ”Regina imobiliarelor” s-au dovedit a fi clienți interesați și scrupuloși. Trebuie menționat și că ”partenerii de shopping” au căutat numai ”branduri” faimoase, așa cum le stă bine unor oameni care nu se uită niciodată la bani atunci când este vorba despre vestimentația personală. (CITEȘTE ȘI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, FOTOGRAFIATĂ SUB DUȘ CU UN FOTOMODEL!)

Prima oprire a fost la ”Paul & Shark”, acolo unde George Scripcaru a probat, tacticos, o geacă ceva mai subțire – gen ”între anotimpuri” -, sub privirile atente ale Danielei. Apoi, cei doi au intrat la ”Hugo Boss”, iar primarul Brașovului a zăbovit în interiorul magazinului mai multă vreme. A probat câteva cămăși – fiecare dintre ele având un preț de aproximativ 100 de euro, fiindcă ”obrazul subțire cu cheltuială se ține” – și chiar o pereche de pantaloni.

Primarul Scripcaru și Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, au ajuns și la ”Gant”, acolo unde popasul s-a întins, de asemenea, pe un interval mai lung de timp. Surprinzător, George Scripcaru a ieșit de fiecare dată primul din magazinele respective, iar la ”Gant” a așteptat-o pe Daniela minute în șir, în fața magazinului, înainte ca aceasta să apară. Cei doi au fost împreună la shopping, dar se poate trage și concluzia surprinzătoare că Daniela Kasper a rămas la ”casă” – de fiecare dată! – pentru a… plăti articolele cumpărate de primarul Brașovului. Evident, o astfel de situație atipică ridică numeroase semne de întrebare în ceea ce privește adevărata legătură dintre primar și faimosul dezvoltator imobiliar cu plete blonde. (NU RATA: AMENINTATI IN STIL MAFIOT! CE FACEA GEORGE SCRIPCARU, PRIMARUL BRASOVULUI, INTRECE ORICE IMAGINATIE)

Primarul Brașovului, George Scripcaru, la shopping alături de ”Regina Imobiliarelor de sub Tâmpa”, Daniela Kasper

 

Cine este Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”: ”Oraşul şi-a epuizat de mult resursele, aducem muncitori din toată ţara”

Daniela-Cristina Kasper – cetăţean german, născută în Braşov – și-a creat o aură de legendă feminină, în ultimii ani, fiind considerată o mare surpriză pe o piaţă dominată de figurile masculine. Daniela Kasper, supranumită ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, este un dezvoltator imobiliar de succes despre care se spune că beneficiază de tratament preferențial din partea primarului Brașovului, George Scripcaru. Daniela Kasper deține firma Avantgarden Immo Invest și a dezvoltat peste 2.000 de apartamente în Brașov. În 2015 a semnat un parteneriat cu Immochan, divizia de imobiliare a grupului francez Auchan. Parteneriatul respectiv presupune dezvoltarea a încă 2.300 de apartamente, pe terenul fostei platforme industriale Tractorul.

Nu sunt toate firmele din Braşov. Oraşul şi-a epuizat de mult resursele, aducem muncitori din toată ţara„, a declarat Daniela Kasper în cadrul unei întâlniri cu presa la Braşov. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A PĂLMUIT-O PE LOREDANA CHIVU)

Regina imobiliarelor” a susținut de fiecare dată că principala grijă pe care o are este ca muncitorii de pe șantierele sale să fie plătiți măcar cu salariul mediu pe economie, argumentând că nu poți avea realizări semnificative dacă nu plătești salarii decente.

E clar că omenii trebuie plătiţi cu minimum salariul mediu pe economie. Cerem şi noi o calitate, avem termene, cerinţele noastre sunt foarte mari şi aceste lucururi nu le obţii cu salarii mici„, spunea Daniela Kasper într-un interviu acordat economica.net. 

Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”

Daniela Kasper și scandalul Avantgarden

În anul 2014, ”Regina imobiliarelor” a fost implicată într-un scandal uriaș, după ce reprezentanți ai Maurer Imobiliare au susținut că ea nu ar fi cerut acordul pentru folosirea numelui în proiectul „Avantgarden Tractorul”.

Daniela Kasper – fosta parteneră a lui Simon Maurer în proiectul Avantgarden – demarat în 2006, a început construcţia ansamblului Avantgarden Tractorul, folosindu-se astfel de brandul „Avantgarden”, o marcă deţinută în comun de cei doi foşti parteneri.

Nu este normal ca un alt dezvoltator, fost partener, să dezvolte într-o altă zonă a oraşului un proiect cu nume similar, pentru care nu ni s-a solicitat acordul legal. Acest lucru este în detrimentul a tot ceea ce am construit în ultimii ani. Avantgarden va continua la el acasă, acolo unde a început totul, nu în alt cartier!”, spuneau reprezentanţii Maurer Imobiliare la vremea respectivă.

Aceştia au mai precizat că Maurer a solicitat acordul pentru folosirea mărcii Avantgarden pentru crearea brandului „Avantgarden 3”, brand sub care construieşte şi în municipiul Sibiu, motiv pentru care i se părea normal să se solicite acordul pentru folosirea mărcii şi în cazul proiectului Avantgarden Tractorul. (NU RATA AICI: EX-UL DANIELEI CRUDU A COMBINAT-O DE REVELION PE CROITOREASA CU SÂNI XXL!)

Pe de altă parte, Daniela Kasper a ripostat imediat: „Avantgarden nu este cartier, ci un brand. Este un brand care va fi folosit de cei doi proprietari ai brandului aşa cum consideră necesar”.

Complexul rezidențial ”Avantgarden Tractorul”, o altă afacere imobiliară a Danielei Kasper

Compania Kasper Immo Invest, controlată de femeia de afaceri Daniela Kasper, a început să livreze apartamente în complexul Avantgarden Tractorul, care numără 500 de locuințe. A fost vorba despre o investiție de 15 milioane de euro. Preţurile în cadrul proiectului încep de la 32.000 euro, inclusiv TVA, şi ajung până la 90.000 euro, TVA inclusă (locurile de parcare şi boxa la demisol fiind incluse în preţ). (NU RATA: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL EX-IUBITULUI MILIONAR AL ALINEI CRIȘAN)

Preţurile pe metru pătrat sunt calculate de la 720 euro / mp şi ajung până la maxim 900 euro/mp, în funcţie de modalitatea de plată şi orientarea imobilelor.

Material realizat de Aurelian Marinescu (corespondent Brașov)

Orice informații / documente / înregistrări în legătură cu Doamna Kasper și Domnul Primar le așteptăm pe adresa de e-mail [email protected]. Absolut toate informațiile reale le vom publica. Știm că în Brașov nu poate apărea nimic despre conducerea orașului, motiv pentru care oferim noi spațiu pe site-ul nr.1 din România!

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...