Puștoaica lui Cătălin Botezatu, fotografiată sub duș cu un fotomodel!

Publicat: 05/01/2019 | 22:21

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai hot imagini ale începutului de an. Renumitul manechin Monica Hill, cunoscută drept ”puștoaica lui Bote”, s-a lăsat fotografiată sub duș cu un frumușel fotomodel. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (VEZI ȘI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU S-A FOTOGRAFIAT GOALĂ PUȘCĂ)

Recent, focoasa brunetă a fost protagonista unei ședințe foto de-a dreptul incendiare, iar rezultatul o să stârnească, cu siguranță, cele mai arzătoare gânduri ale reprezentanților sexului tare. Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, puștoaica lui Bote s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat sub duș alături de un fotomodel chipeș.

(VEZI ȘI: PUȘTOAICA LUI BOTE S-A ÎNTORS DIN ”IADUL” CHINEZESC)

Atât Monica Hill, cât și tânărul model s-au lăsat imortalizați în cele mai incendiare poziții. Dacă, la începutul shootingului, cei doi au fost timizi, pe parcursul ședinței s-au dezlănțuit pur și simplu. (NU RATA, AICI: FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ CU BOSSUL DE LA VRANCEA + IUBITA ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ!)

Ședință foto incendiară cu puștoaica lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, îndrăgostit până peste cap!

Fraților, o cunosc de… nici nu vreau să spun de câți ani, că era minoră. Nu s-a întâmplat nimic atunci. A prezentat pentru mine, am apărut de foarte multe ori cu ea, dar văd că acum lumea s-a sesizat. Am fost cu ea și anul trecut. Bine, anul trecut erau mai multe la masă. Nu e nicio relație, suntem prieteni, ne vedem. Chiar acum m-am despărțit de ea.

Nu am nimic special cu ea, așa de vară, da. Nu am o relație, dar îmi bate inima după cineva care e la mare, mare distanță. Chiar m-am îndrăgostit, pot spune asta. Bun de însurat știu că sunt, dar nu o să fac asta niciodată. Am sunat-o de trei ori și nu mi-a răspuns. Deja mă îngrijorez. Nu o să o cunoașteți”, mărturisea Cătălin Botezatu, în urmă cu ceva timp.

Monica Hill, participantă la Miss Intercontinental

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 18 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Iubita lui Cătălin Botezatu a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia. (NU RATA, AICI: MÂNA DREAPTĂ” A FOSTULUI PRIM-MINISTRU L-A FĂCUT DE RUȘINE PE GIGI BECALI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...