Filmări în exclusivitate națională cu bossul de la Vrancea + iubita în Republica Dominicană!

Publicat: 04/01/2019 | 15:30

Marian Oprișan, celebrul politician PSD, și-a luat o vacanță de cinci stele. Vă prezentăm filmări în exclusivitate națională cu bossul de la Vrancea și iubita sa, Larisa Maria Nădrag, în Republica Dominicană. Cei doi s-au sărutat chiar pe pista aeroportului, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, imaginile.

VEZI AICI: MARIAN OPRIŞAN, CEL MAI TARE DON JUAN! BARONUL FOCŞANIULUI, „PISICELI” FIERBINŢI CU O BRUNETĂ MISTERIOASĂ!

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, este unul dintre cei mai importanți oameni din PSD. Zicala conform căreia în spatele unui bărbat puternic stă întotdeauna o femeie deșteaptă și frumoasă este valabilă în cazul politicianului. Din 2015, bărbatul formează un cuplu cu Larisa Maria Nădrag și se iubesc ca la început.

Recent, Marian Oprișan și-a luat o binemeritată vacanță. A lăsat în urmă gerul năprasnic din România și s-a retras tocmai în Republica Dominicană, pentru un sejur de lux. Bossul de la Vracea și iubita sa trăiesc în exoticul loc clipe de vis și se bucură la maximum de timpul petrecut împreună. Larisa Maria Nădrag este răsfățată cum se cuvine de politician și, când este momentul, răsplătită cu un sărut.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI EXCLUSIVISTE DESTINATII DE VACANTA! CAT COSTA SA INCHIRIEZI O VILA IN LOCURILE IN CARE PETREC VEDETELE

S-au sărutat pe pista aeroportului!

Pe imaginile care ne-au parvenit pe pont@cancan.ro se observă clar că Marian Oprișan și Larisa Maria Nădrag au o relație pasională. Pe aeroportul din Republica Dominicană, politicianul PSD și iubita sa au stat mai tot timpul îmbrățișați și s-au sorbit din priviri. Ba chiar, la un moment dat, s-au și sărutat, chiar pe pistă! Semn clar că între ei este dragoste mare, iar relația merge pe drumul cel bun.

Laria Maria Nădrag, iubita lui Marian Oprișan, este absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara. Senzuala blondă are o siluetă de invidiat și atrage privirile tuturor când iese în public. În 2009, tânăra s-a aflat printre premiantele la un concurs de lucrări care a avut ca tematică securitatea și cultura de securitate.

NU RATA: FAMILIA GEOANĂ, VACANȚĂ DE PESTE 100.000 $ CU CEL MAI MARE DUȘMAN AL PREȘEDINTELUI SUA PE UN YACHT DE 49 M

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)