Cele mai exclusiviste destinatii de vacanta! Cat costa sa inchiriezi o vila in locurile in care petrec vedetele

Publicat: 15/08/2015 | 19:55
Cele mai exclusiviste destinatii de vacanta! Cat costa sa inchiriezi o vila in locurile in care petrec vedetele

Oricine isi doreste sa-si petreaca vacanta intr-o destinatie exotica, departe de ochii curiosilor, dar unde poate beneficia de tot confortul. CANCAN.ro va prezinta care sunt colturile de Rai in care se relaxeaza milionarii planetei.
 

Insule private in zone care par rupte din Rai – asa arata zonele exclusiviste unde bogatii lumii, de la vedete la oameni de afaceri, isi petrec vacantele.

Insula Necker

 

1. Necker

 

Este proprietatea magnatului britanic Richard Branson. Poate gazdui 30 de persoane si se inchiriaza contra sumei de 56.000 de dolari pe noapte.

 

Insula Laucala

 

2. Laucala

 

Se afla in Fidji. Magnatul Red Bull Dietrich Mateschitz are pe insula un submarin pentru doua persoane, nava evaluata la 1,5 milioane de dolari. O noapte la vila de pe insula costa 3.790 de dolari.

 

Insula Velaa

 

3. Velaa

 

Se gaseste in Maldive. Este cel mai luxos resort din zona si apartine omului de afaceri ceh Jiri Smejc. Poate gazdui 80 de persoane si inchirierea, pentru o noapte, ajunge la 1,8 milioane de dolari.

 

Insula Song Saa

 

4. Song Saa

 

Este in zona de sud a Cambodgiei si se intinde pe o suprafata de 100 de hectare. Este dotata cu un spa de lux si are o oferta gastronomica careia cu greu i se poate rezista. Pretul de inchiriere este in functie de cerere.

 

Insula Coco Prive Kuda Shthi

 

5. Coco Prive Kuda Shthi

 

Se afla in Maldive. A fost inaugurata in anul 2012. Inchirierea costa 32.500 de dolari pe noapte. Aici pot fi gazduiti 12 turisti.

 

Insula Tagomago

 

6. Tagomago

 

Insula se afla in Spania, in apropiere de Ibiza, si este una dintre preferatele vedetelor. Disponibila inca din anul 2008, costa 127.500 de dolari pe noapte.

 

Insula Motu Tane

 

7. Motu Tane

 

Este situata in Polinezia Franceza si este proprietatea magnatului cosmeticelor- Francois Nars. Arhitectul Christian Liaigre a fost cel care s-a ocupat de interior, iar Pascal Cribier de gradini. Pentru 12 invitati, pretul de inchiriere este de 38.000 de dolari pe noapte.

 

Insula Dolphin

 

8. Dolphin Island 

 

Insula din Fidji a fost refacuta in anul 2011 si este una de vis, potrivita pentru orice vacanta in stil mare. Pentru opt turisti, chiria se ridica la 6.900 de dolari pe noapte.

 

Insula North

 

9. North 

 

Se gaseste in Seychelles. Printre cei care si-au petrecut vacantele aici se numara ducele si ducesa de Cambridge, George Clooney si sotia sa. Costa 74.200 de dolari pe noapte pentru 22 de invitati.

 

Insula Lil Galli

 

10. Li Galli 

 

Insula in forma de delfin de pe coasta Italiei este una dintre preferatele vedetelor si bogatasilor, pe aici trecand, printre multi altii, Jacqueline Kennedy si Sophia Loren. Vila de pe insula are sase camere. Pretul de inchiriere este la cerere.

 

Insula Wadigi

 

11. Wadigi 

 

Insula se afla in Fidji. Sunt acceptati maximum sase turisti. Exista o echipa intreaga de bucatari, ospatari si alte persoane care se ocupa de cei aflati in vacanta. Pretul de inchiriere oscileaza intre 2.300 si 7.000 de dolari pe noapte.

 

Ile des Deux Cocos

 

12. Ile des deux Cocos

 

Insule se afla in Mauritius. Vila dispune de doua camere, iar pretul de inchiriere este de 2.500 de dolari pe noapte.

 

CITESTE SI:

Baietii lui Prigoana, vacanta cu peripetii la Herculane! Imaginile care il vor face pe milionar sa isi ceara din nou copiii acasa

Vacanta de vis pentru blonda care s-a tavalit prin faina cu Mihaela Radulescu la „Romanii au talent”! Ipostaze incendiare

(D.A.)

Citește și...