Acasă » Exclusiv » Mâna dreaptă” a fostului prim-ministru l-a făcut de rușine în ultimul hal pe Gigi Becali. A parcat la hotelul din Poiană peste jumătate de milion € + a ”decapitat” sticlele de Dom Perignon cu o sabie ca maharajahii!

Mâna dreaptă” a fostului prim-ministru l-a făcut de rușine în ultimul hal pe Gigi Becali. A parcat la hotelul din Poiană peste jumătate de milion € + a ”decapitat” sticlele de Dom Perignon cu o sabie ca maharajahii!

De: Cancan 03/01/2019 | 21:51

Remus Truică a fost, de departe, cel mai ”calificat” consilier din istoria Guvernului României. Cu toate că a dispărut din lumina reflectoarelor, fosta mână dreaptă a premierului Adrian Năstase continuă să uimească la fiecare apariție publică. De sărbători, omul de afaceri l-a pus în umbră, cu mașinile sale scumpe și cu bijuteriile de mii de euro, pe însuși bossul de la FCSB. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre ”aroganțele” pe care omul de afaceri le-a făcut în Poiana Brașov. (CITEȘTE ȘI: CE UMILINȚE AU ÎNDURAT GIGI BECALI ȘI FAMILIA LUI ÎN POIANĂ. SCANDALUL CU SYDA E ”PISTOL CU APĂ” PE LÂNGĂ CE A URMAT…)

Viața de nabab pe care o duce Remus Truică nu mai e un secret pentru nimeni, el fiind renumit pentru luxul și opulența de care dă dovadă de fiecare dată când apare în public. De sărbători, fostul consilier de la Palatul Victoria nu a făcut excepție, reușind să îl „facă de rușine” chiar și pe renumitul patron al FCSB-ului, Gigi BeȘiacali. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” SE IUBEȘTE ÎN SECRET CU MOȘTENITORUL UNUI STAT MUSULMAN!)

Și-a parcat „bijuteriile” de peste jumătate de milion € în fața hotelului

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii savuroase despre ”aventurile” celebrului afacerist în Poiana Brașov, acolo unde acesta a ales să petreacă de sărbători.

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, mâna dreaptă a fostului prim-ministru Adrian Năstase a făcut istorie în renumita stațiune montană. Remus Truică a ales să se cazeze la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Brașov, Teleferic Grand Hotel, în fața căruia și-a parcat cele două ”OZN-uri”, un Mercedes Brabus de 300.000 de euro și un Bentley Bentayga de 250.000 euro. (NU RATA, AICI: DE CE S-A ”APRINS” SYDA ȘI A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE FINANȚATORUL FCSB-ULUI…)

Mercedesul Brabus de 300 mii euro pe care îl conduce Remus Truică

A deschis șampaniile cu sabia, ca maharajahii

Mai mult decât atât, pe tot parcursul sejurului din renumita stațiune montană, Remus Truică a epatat cu ținutele vestimentare, dar și cu accesoriile exorbitante. La fiecare apariție la micul dejun, prânz sau cină, fostul consilier al lui Adrian Năstase a schimbat ceasurile, Tourbillon, etalând o colecție foarte scumpă ce este estimată la câteva sute de mii de euro. Iar, ca tacâmul să fie complet, de fiecare dată când ieșea la masă, renumitul afacerist, care și-a câștigat renumele de ”Maharajah-ul de la Teleferic”, comanda mai multe șampanii Dom Perignon rosé pe care le deschidea cu o sabie pe care o ținea permanent cu el. (CITEȘTE ȘI: SUPER-COMEDIA ”OH, RAMONA” APARE DIN 14 FEBRUARIE ÎN CINEMATOGRAFE!)

Una dintre bijuteriile pe care le poartă Remus Truică: un ceas Richard Mille de 100.000 de euro

Remus Truică, aniversare cu Particia Kaas

În urmă cu aproape opt ani, exploda bomba în showbiz-ul autohton. Remus Truică și-a serbat aniversarea a 41 de ani cu o mega-petrecere, la care invitatul-surpriză a fost Patricia Kaas. Apoi, între cei doi se pare că a fost mai mult decât o prietenie. Chiar celebra artistă avea să facă dezvăluiri picante, într-o carte autobiografică, L’ombre de ma voix. Iată ce a scris artista franțuzoaică despre Remus Truică, doar că nu-i amintește numele. (NU RATA, AICI: REMUS TRUICĂ, ”MÂNA DREAPTĂ” A FOSTULUI PRIM-MINISTRU, S-A DISTRAT LA NUBA BEACH CU 100.000 € LA EL!)

„Gazda vorbeşte perfect franceza, germana şi engleza, bineînţeles. Ştie multe lucruri despre mine şi mă devorează din ochi. Eu remarc mai ales femeia tânără şi frumoasă care stă lângă el, soţia sa. Pare un pic absentă, ca şi când s-ar simţi jenată că stă cu noi. (…) A doua zi dimineaţa, vine personal să mă ia de la hotel, la bordul unui bolid roşu. Traseul în viteză va fi ocazia unei veritabile declaraţii de dragoste (…) Amantul meu devine un fapt cotidian. Ştie să facă dragoste şi are întotdeauna mii de poveşti să-mi spună”,a scris artista în cartea sa. Doar că Truică avea să se despartă de soția lui.

„Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată și zâmbetul seducător. Face bine dragoste. … Odată cu venirea toamnei, iată și sfârșitul poveștii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soția lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înșel. Sunt decepționată, dar am trăit un vârtej ciudat”, a mai povestit cântăreața.

Remus Truică, aniversare cu Particia Kaas

Anunțul pe care Truică l-a făcut

Relația cu Patricia Kaas a dus la divorțul omului de afaceri. Cinci ani a durat disputa cu soția prin tribunal, iar, la final, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase avea să răsufle ușurat. (NU RATA, AICI: REMUS TRUICĂ, MÂNA DREAPTĂ A FOSTULUI PREMIER, A ”EVADAT” CU LOGODNICA LA MAMAIA)

”Cinci ani fără o lună. Atât de mult a durat. Dar s-a terminat, în sfârşit. Am contestat în permanenţă competenţa franceză în a soluţiona divorţul a doi cetăţeni români, născuţi şi căsătoriţi în România, având doi copii născuţi şi crescuţi în România. Am fost condamnat de instanţele româneşti pentru «răpire internațională de copii». În sensul că am răpit fetiţele mele, dintr-o insulă din Caraibe, unde au locuit cu mama lor circa două luni şi le-am adus acasă, la Snagov, unde au trăit şapte ani non-stop (fac o paranteză, spunând că mă bucur extraordinar de mult pentru decizia instanţelor în ceea ce o priveşte pe d-na Anamaria Nedelcu. O ţară trebuie să-şi apere cetăţenii !)”, declara Remus Truică, după pronunțarea divorțului.

”Pe data de 17 iunie 2011 am intrat, pentru prima dată în viaţă, într-o sală de tribunal. Eram chemat de către fosta mea soţie, printr-o cerere de divorţ. Se petrecea în partea franceză a insulei St. Martin. Nu pot descrie niciodată turbulenţa acelor momente. Perioada februarie 2011 – începutul lui 2014 a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Uitându-mă acum înapoi, nu mă regăsesc acolo, mi se pare că nu eu am trăit acele momente. A fost îngrozitor! Fosta mea soţie a deschis atunci, în iunie 2011, şirul unei lungi relaţii între mine şi sălile de judecată. Zeci de plângeri penale, denunţuri, procese civile de toate felurile – în total peste 100 de acţiuni.

Nu îmi venea să cred că, aproape săptămânal, primeam câte o nouă citaţie. Toate acestea cumulat cu sutele de articole în care «fosta» mă descria în cel mai epic mod cu putinţă. Am fost trecut prin toate – de la violenţă la amantlâcuri, de la pierderi de sarcină la boli venerice, de la răpire internaţională de copii la cereri pentru decăderea mea din drepturile părinteşti. Sincer, atâta mizerie nu am crezut că pot trăi. Dar, iată că, după cinci ani, pe terenul de joc ales de dânsa şi puternic contestat de către mine, am scăpat.

Pot spune că decizia judecatorului din Basse Terre este una înţeleaptă, îndreptată în special spre interesul copiilor mei. Datorită faptului că nu pot ieşi din casă, deocamdată, judecătorul a stabilit reşedinţa copiilor la mamă. Din lectura deciziei, atât eu cât şi avocatul meu francez bănuim că reşedinţa copiilor ar fi putut fi uşor stabilită la tată, în România, dacă nu mă confruntam în această perioada cu acest tip de restrângere a libertăţii mele. (dar înţeleg situaţia în care mă aflu – eu şi alţi 23 de inculpati. Nimic nu este prea mult atunci când numărul doi în stat «trebuie» prins în chingile penalului…). Sper ca viaţa copiilor mei, a bunicilor lor, a mea, să reintre în normalitate. Acum, fetiţele mele vor putea veni în ţară lor şi îşi vor revedea bunicii, verişoara, celelalte rude”, a completat Remus Truică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...