Remus Truică, ”mâna dreaptă” a fostului prim-ministru, s-a distrat la NUBA Beach cu 100.000 € la el!

Publicat: 22/08/2018 | 22:47

A ieșit, oarecum, din lumina reflectoarelor de ceva timp, dar viața lui de milionar curge frumos… Remus Truică e mult mai discret, dar nu eschivează în fața unei provocări în care distracția și voia bună îi cer prezența. (Cele mai bune oferte laptopuri) S-a întâmplat la finalul weekend-ului trecut, când fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase s-a prezentat, elegat, la brațul iubitei lui, într-un celebru club de la Mamaia. Iar paparazzi CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-au surprins pe omul de afaceri în mijlocul petrecerii.

Îmbrăcat casual, cu o cămașă de culoare albastră și pantaloni albi, Remus Truică a descins în clubul Nuba din exclusivista stațiune Mamaia alături de iubita lui, Diana, femeia care în urmă cu un an și jumătate îi dăruia un băiețel. (Console si accesorii gamingPentru câteva ore, cei doi au ”gustat”, discret, din atmosfera de senzație oferită la club în acea seară. Aflat în mijlocul mulțimii de petrecăreți, Truică și-a încrucișat brațele și a scrutat ”orizontul”. Pe încheietura mâinii stângi a ”strălucit” ceasul Richard Mille, de 100.000 de euro, care a atras privirile celor din jur. Bijuteria de la mâna afaceristului este din aur, automatic, are dimensiunile 48 x 39.3 mm și o autonomie de 55 de ore.

CITEȘTE ȘI: REMUS TRUICĂ, MÂNA DREAPTĂ A FOSTULUI PREMIER, A ”EVADAT” CU LOGODNICA LA MAMAIA

După câteva minute bune în care a luat pulsul din club, Remus Truică a fost ”acaparat” de iubita lui. Tânăra, toată numai un zâmbet, l-a îmbrățișat pe milionar, apoi i-a șoptit ceva la ureche. Cei doi au schițat un zâmbet și s-au îndreptat către o frapieră, de unde Truică a luat un suc. Preț de câteva ore, cei doi îndrăgostiți s-au simțit în largul lor în mijlocul tinerilor cu mare chef de distracție. Au părăsit apoi clubul înainte de miezul nopții.

 

 

Remus Truică, aniversare cu Particia Kaas

În urmă cu șapte ani, exploda bomba în showbiz-ul autohton. Remus Truică și-a serbat aniversarea a 41 de ani cu o mega-petrecere, la care invitatul surpriză a fost Patricia Kaas. Apoi, între cei doi a fost mai mult decât o prietenie. Chiar celebra artistă avea să facă dezvăluiri picante, într-o carte autobiografică, L’ombre de ma voix. Iată ce a scris artista franțuzoaică despre Remus Truică, doar că nu-i amintește numele.

CITEȘTE ȘI: L-AM FILMAT PE FOSTUL CONSILIER AL LUI ADRIAN NĂSTASE, REMUS TRUICĂ, LA VOLANUL UNUI MERCEDES BRABUS DE 300.000 €

„Gazda vorbeşte perfect franceza, germana şi engleza, bineînţeles. Ştie multe lucruri despre mine şi mă devorează din ochi. Eu remarc mai ales femeia tânără şi frumoasă care stă lângă el, soţia sa. Pare un pic absentă, ca şi când s-ar simţi jenată că stă cu noi. (…) A doua zi dimineaţa, vine personal să mă ia de la hotel, la bordul unui bolid roşu. Traseul în viteză va fi ocazia unei veritabile declaraţii de dragoste”. „Amantul meu devine un fapt cotidian. Ştie să facă dragoste şi are întotdeauna mii de poveşti să-mi spună”, a scris artista în cartea sa. Doar că Truică avea să se despartă de soția lui.

„Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată și zâmbetul seducător. Face bine dragoste. … Odată cu venirea toamnei, iată și sfârșitul poveștii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soția lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înșel. Sunt decepționată, dar am trăit un vârtej ciudat”, a mai povestit cântăreața.

Anunțul pe care Truică l-a făcut

Relația cu Patricia Kaas a dus la divorțul omului de afaceri. Cinci ani a durat disputa cu soția prin tribunal, iar la final, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase avea să răsufle ușurat.

”Cinci ani fără o lună. Atât de mult a durat. Dar s-a terminat, în sfârşit. Am contestat în permanenţă competenţa franceză în a soluţiona divorţul a doi cetăţeni români, născuţi şi căsătoriţi în România, având doi copii născuţi şi crescuţi în România. Am fost condamnat de instanţele româneşti pentru „răpire internationala de copii”. În sensul că am răpit fetiţele mele, dintr-o insulă din Caraibe, unde au locuit cu mama lor circa două luni şi le-am adus acasă, la Snagov, unde au trăit şapte ani non-stop (fac o paranteza, spunând că mă bucur extraordinar de mult pentru decizia instanţelor în ceea ce o priveşte pe d-na Anamaria Nedelcu. O ţară trebuie să-şi apere cetăţenii !)”, declara Remus Truică, după pronunțarea divorțului.

CITEȘTE ȘI: REMUS TRUICĂ, TATĂ PENTRU A TREIA OARĂ. ”RECUNOSC…”

”Pe data de 17 iunie 2011 am intrat, pentru prima dată în viaţă, într-o sală de Tribunal. Eram chemat de către fosta mea soţie, printr-o cerere de divorţ. Se petrecea în partea franceză a insulei St. Martin. Nu pot descrie niciodată turbulenţa acelor momente. Perioada februarie 2011 – începutul lui 2014 a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Uitându-mă acum înapoi, nu mă regăsesc acolo, mi se pare că nu eu am trăit acele momente. A fost îngrozitor ! Fosta mea soţie a deschis atunci, în iunie 2011, şirul unei lungi relaţii între mine şi sălile de judecată. Zeci de plângeri penale, denunţuri, procese civile de toate felurile – în total peste 100 de acţiuni. Nu îmi venea să cred că, aproape săptămânal, primeam câte o nouă citaţie. Toate acestea cumulat cu sutele de articole în care „fosta” mă descria în cel mai epic mod cu putinţă. Am fost trecut prin toate – de la violenţă la amantlîcuri, de la pierderi de sarcină la boli venerice, de la răpire internaţională de copii la cereri pentru decăderea mea din drepturile părinteşti. Sincer, atâta mizerie nu am crezut că pot trăi.

Dar, iată că după cinci ani, pe terenul de joc ales de dânsa şi puternic contestat de către mine, am scăpat. Pot spune că decizia judecatorului din Basse Terre este una înţeleaptă, îndreptată în special spre interesul copiilor mei. Datorită faptului că nu pot ieşi din casă, deocamdată, judecătorul a stabilit reşedinţa copiilor la mamă. Din lectura deciziei, atât eu cat şi avocatul meu francez, bănuim că reşedinţa copiilor ar fi putut fi uşor stabilită la tată, în România, dacă nu mă confruntam în această perioada cu acest tip de restrângere a libertăţii mele. (dar înţeleg situaţia în care mă aflu – eu şi alţi 23 de inculpati. Nimic nu este prea mult atunci când numărul doi în stat „trebuie” prins în chingile penalului…). Sper ca viaţa copiilor mei, a bunicilor lor, a mea, să reintre în normalitate. Acum, fetiţele mele vor putea veni în ţară lor şi îşi vor revedea bunicii, verişoara, celelalte rude”, a completat Remus Truică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)